Noen dager… (og endelig er barnevognen i hus)

IMG_5559

Noen dager klarer man å komme seg litt for sent i seng. Noen netter våkner man litt for ofte av halsbrann og ubehagelig liggestilling. Noen morgener våkner man litt tidligere enn man egentlig skulle og står opp…. Når alle disse slår til på likt, så er det greit at man kan ta seg en lur på sofaen igjen etter frokost fordi man har funnet ut at man rett og slett er FOR trøtt og ikke minst sint på det meste (les: grinete).

Da jeg var hos jordmor i går, så fortalte jeg om det at humøret var mer ustabilt, og fikk streng beskjed om å begynne å ta jern. Det trur jeg ikke er så dumt. Det er bare det at det er så lett å glemme. Nå har jeg satt fram jern, magnesium, omega 3, calsium og multivitamin slik at jeg kanskje kommer til å huske det framover.

I det siste har jeg lurt på om babyen hadde snudd seg og lå sidelengs. For jeg har kjent så mye ut til sidene. Men det er nok bare armene hennes som begynner å bli sterkere, for hun ligger fremdeles med hodet ned. Hodet var ikke festet, men det hadde gått dypere ned i bekkenet siden sist, så her ligger alt i rute. Godt og betryggende å vite. Alt annet var fint på kontrollen. Magen vokser som den skal, selv om jeg ikke har gått opp veldig mye i vekt, så har jeg gått opp litt og det var bra. Deilig å ikke bli for stor og tung også. Glad jeg har sluppet væske i kroppen, særlig med tanke på at jeg skal fotograferes i morgen. Jeg føler at jeg stråler om dagen, og har fått masse tilbakemeldinger om det også, så det blir nok bra bilder.

Men hvorfor så sent i seng i går? Jo fordi broren min kom innom med barnevognen som han endelig hadde fått hentet i Karlstad og den måtte jo sjekkes ut før jeg la meg. Det føltes som jul og bursdag på en gang. NÅ kan babyen bare komme.

IMG_5568Jeg er SÅÅÅÅ fornøyd og gleder meg til trilleturer med denne framover.

Klem fra Ønskemor

 

2 Replies to “Noen dager… (og endelig er barnevognen i hus)”

    1. Tusen takk. Ja, jeg trur den kurven blir veldig praktisk. Den kan jo også pakkes helt flat og legges under vognen når den ikke er i bruk og veldig enkel å sette opp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.