Prøve å bli gravid

Ny dag, ny syklus og nye muligheter… blæh…..

Helt riktig. Nå har jeg våknet, tuslet inn på det lille rommet, med en pinne i hånda som jeg har gjort mitt nødvendige ærend på. På pinnen kom det kun fram en kontrollstrek og ingen teststrek denne gangen heller. Samtidig banket tante rød på døren og ville inn. Hun nektet å gå forbi meg denne gangen også. Synd, siden det passet meg veldig dårlig med besøk av henne akkurat nå. Jeg hadde jo håpet jeg skulle slippe dette utrivelige besøket iallefall et år nå. Men nei…. Jeg er alltså ikke gravid… Jeg synes det er rart at hun kom så sent i forhold til EL…. men det hjelper jo ingenting når hun nå er her og har tenkt å bli en ukes tid. Fordelen med at hun kom så sent denne gangen er at det begynner å likne en hypotetisk sjans for at jeg får neste eggløsning på en lørdag og da reiser jeg nok uansett tenker jeg.

Ønsker alle en mye bedre dag og ny uke enn det jeg kommer til å få….

 

Klem Ønskemor

20 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.