Ny dag, ny syklus og nye muligheter… blæh…..

Helt riktig. Nå har jeg våknet, tuslet inn på det lille rommet, med en pinne i hånda som jeg har gjort mitt nødvendige ærend på. På pinnen kom det kun fram en kontrollstrek og ingen teststrek denne gangen heller. Samtidig banket tante rød på døren og ville inn. Hun nektet å gå forbi meg denne gangen også. Synd, siden det passet meg veldig dårlig med besøk av henne akkurat nå. Jeg hadde jo håpet jeg skulle slippe dette utrivelige besøket iallefall et år nå. Men nei…. Jeg er alltså ikke gravid… Jeg synes det er rart at hun kom så sent i forhold til EL…. men det hjelper jo ingenting når hun nå er her og har tenkt å bli en ukes tid. Fordelen med at hun kom så sent denne gangen er at det begynner å likne en hypotetisk sjans for at jeg får neste eggløsning på en lørdag og da reiser jeg nok uansett tenker jeg.

Ønsker alle en mye bedre dag og ny uke enn det jeg kommer til å få….

 

Klem Ønskemor

20 Replies to “Ny dag, ny syklus og nye muligheter… blæh…..”

 1. Forstår frustrasjonen din, skulle egentlig ikke ha besøk av den dumme tanta før i dag, men neida, i stedenfor dag 29, så kom hun på dag 26 :/
  Hadde virkelig håpt det gikk denne gangen, men den gang ei.. :/ Nå har vi ikke sjansen før i Juni igjen, så blir 1 pp’s ufrivillig pause 🙁 Men men, da er jeg ikke gravid når vi er i syden på vennetur, så det går bra 🙂 Bedre om vi får klaff der for å si det slik 🙂
  Lykke til 🙂

 2. Æsj 🙁 Så dumt! Hadde så tro på denne gangen! Sender bare en stor klem og fortsetter å heie fra sidelinjen. Det er jo mye som skal klaffe for å få det til så tålmodighet og (stor lommebok) er nok dessverre nødvendig!

 3. Uff, jeg hadde viiirkelig håpet at den skulle sitte nå. Hadde så god følelse!! *sukk* Sender deg en klem snuppa!!

 4. Skjønner åssen du har det, driver selv med prøverør og har vært prøver i 3 år nå. Har hatt 5 negative forsøk, og håper på et mer positivt denne gang. Så skjønner absolutt åssen nedturer blir. Men jeg følger bloggen din, og krysser fingrene på at det klaffer neste gang 🙂

 5. Utrolig kjipt! Kjenner igjen følelsene du sitter med iallefall..
  Bedre lykke neste gang.. DA sitter spiren vettu.. *klem*

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.