Ny start

Nå har jeg på et vis nullet ut og startet på nytt. Jeg kan ikke tenke på alle pengene jeg har brukt uten å lykkes, selv om jeg gjør det. Jeg kan ikke tenke noe mer på drømmen som jeg ikke får oppfylt i denne omgangen og det klarer jeg faktisk ganske bra. Jeg er jo fremdeles sikker på at det kommer til å skje en gang. Det skjer bare ikke nå.

Jeg har startet med nytt fokus. Fokuset nå er rett og slett livet her og nå. Jeg vet jo ikke om jeg klarer å bli mor neste gang jeg forsøker (sikkert neste sommer). Da vet jeg at livet blir snudd på hodet og kanskje jeg kommer til å savne deler av det livet jeg lever nå som jeg bare har meg selv å ta hensyn til. Derfor har jeg tenkt å nyte det livet litt. Jeg skal være litt egoistisk og gjøre som jeg selv vil og ikke hva folk forventer av meg. Derfor var jeg litt vill og gal i dag og dro innom på en pub etter at jeg hadde vært på kurs i byen og kjøpte en øl. Slikt har det blitt lite av det siste halve året. Jeg vet ikke om jeg syntes det smakte skikkelig godt, men friheten til å gjøre det smakte bra.

I tillegg til å satse på min egen trivsel, så SKAL jeg prøve å komme igang med noen form for trening. Det er absolut helt nødvendig. Jeg har tenkt det siste halve året at det hadde vært fint å være litt bedre form når jeg blir gravid enn det jeg har vært. Men det har ikke blitt prioritert å gjøre noe med, siden jeg har hatt så mye annet å styre med. Nå derimot har jeg ingen unnskyldning. Jeg har et treningssenter rett ved der jeg bor, så det er jo veldig lettvint. Jeg må bare komme inn i en rutine der jeg faktisk drar og trener… det er en skikkelig bøyg. Jeg vet at grunnen til at jeg ikke orker å komme meg ut å trene er at jeg ikke trener. Det er en ond sirkel som jeg bare må bryte.

Nytt fokus kjennes veldig bra ut nå. Det er rett tidspunkt å stoppe opp og tenke nøye gjennom veien videre før jeg går til flere skritt.

Ønskemor

3 Replies to “Ny start”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.