Ny uke og nye muligheter!

Forrige uke var det virkelig dyster stemning her i heimen. Jeg var virkelig ikke i noe godt humør i det hele tatt. Alt var tungt og vondt. Både nakken og nok et mislykket forsøk tok virkelig på. Men nå har jeg hatt en hel fridag (wow) og jeg har ryddet heimen… det gjør alltid så godt på sjela.

 

Følelsen av å våkne opp til ny uke som starter med hele to fridager er heller ikke å forakte. Ja, i år ser jeg på 17.mai ene og alene som en fridag. Jeg trur ikke jeg skal utenfor døra en gang. I dag skal jeg rydde og pynte litt utenfor så det ser ut som at jeg i det minste gjør et lite forsøk på å markere dagen.

 

Jeg skal til legen i dag og jeg er veldig spent på hva han sier. Jeg har nemlig ikke troa på at jeg blir noe særlig bedre i nakken om jeg skal fortsette slik som jeg har gjort nå (det har begynt å knase i nakken når jeg beveger hodet). Det skal skje en spennende ting til i dag, men jeg er litt usikker på når jeg kan fortelle dere om det. Men dere skal få vite det alltså… en gang 🙂

 

Nei, i det store og det hele er jeg mye mer positiv til alt i dag og jeg synes det er litt vanskelig, men mest godt at jeg skal få litt tid før neste inseminering til å gå litt grundigere gjennom økonomien min, og til å samle krefter og til å ta dette grundig i samråd med gynekologen min.

 

En ting til som er fint: Sola skinner. Ja, dette kan jo bare bli en bra dag 🙂

 

Håper alle dere også har en bra dag. Og at alle spirer rundt om kring driver og fester seg i hos dere som er midt i den prosessen (jeg tenker særlig på Fruen og En blir to?)

 

Klem fra Ønskemor

3 Replies to “Ny uke og nye muligheter!”

  1. Jeg kjente at pausen fra desember til mars gjorde godt selv om man blir utålmodig og noe stresset rundt eggløsningstid. Så du gjør uansett rett i det… Samle kroppen og ikke minst tanker og følelser litt 🙂
    Synes forøvrig slike hemmeligheter er ugreie – nysgjerriiiiig! 😉

  2. Et ønske så stort: Ja, jeg kjenner nå at det skal bli godt med pause. Hovedfokuset mitt nå er faktisk å få orden på nakken min og få gjort jobben min best mulig fram til sommerferien. Så får jeg ta neste forsøk når det kommer. Trur nok kanskje dere må vente lenge til hemmeligheten blir avslørt… hvis den blir det…. men jeg trur det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.