…og vinneren er….

(trommevirvel)

Jeg ble nesten litt flau siden Pergoberta har akkurat en tilsvarende giveaway på sin blogg og jeg håper jo inderlig på å vinne den. Men en trekning ER en trekning og jeg kan jo ikke gjøre om på den, da er det ikke en trekning lenger, da er det en utvelgelse. Jeg gratulerer Pergoberta så masse med gavekortet! Samtidig så vil jeg sende henne masse lykkeønskninger for sitt babyprosjekt. Jeg håper at hun om ikke altfor lenge får tulle sin lille inn i et av disse deilige teppene fra Pledd.net.

 

Ellers ønsker jeg dere alle en aldeles god 17.mai-feiring.

 

Mange klemmer fra Ønskemor

3 Replies to “…og vinneren er….”

  1. Å!! Så utrolig gøy da!!! Tusen takk!! Hvordan går jeg frem nå da? Får jeg gavekortet på mail eller? (dette har ikke jeg selv undersøkt engang..)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.