Nydelig sang!

Jeg leser bloggen anetteskrim og hun la ut link til en nydelig sang i gårkveld. Jeg har fått helt dilla og det irriterer meg at jeg ikke finner den på Spotify. Jeg får helt tårer i øynene av den. Særlig siden jeg hørte på den samtidig som jeg leste dette innlegget som alle singelmødre og alle som vurderer å bli det bør lese. Innlegget var det en anonym som la ut som kommentar til Et ønske så stort sitt innlegg i går.

 

 

24 Replies to “Nydelig sang!”

 1. jeg har et nedlastnings program som heter frostwire…søkte på navnet hans og fant sangen gitt..

 2. God morgen, jeg har også blogget om den!
  Jeg feller tårer vær gang en ulykke kunne gjøre sånn mot den kvinnen.
  Jeg skulle ønske hele bloggverden fikk se det!
  Fin blogg, setter pris på en kommentar tilbake.
  PS : Snart er det din tur til og få en liten storke i ditt fang.

 3. har sett videoen og både sangen og mannen er nydelig, for et utrolig vakkert hjerte han har. og jeg måtte gråte selv, livet kan dele ut så harde slag til noen, jeg ble så lei meg på begge deres vegne, var helt forferdelig å se hva den kvinnen var blitt redusert til.
  lykke til med å få barn 🙂 jeg har ikke barn selv, men jeg får kanskje lyst til det senere en gang, men da adopterer jeg kanskje et. vet det er innmari hardt å adoptere barn, de stiller jo så sinnssykt høye krav, og likevel er det mange fosterforeldre som er helt uskikket hvor barnet blir helt ødelagt.

 4. Elsker den, det var den eneste sangen vi hørte når jeg var i selskap hos en vennine 😛
  Vi satt alle å gråt, mens guttene bare forstod ingen ting 😛

 5. Pergoberta: Ja, den er nydelig… og historien bak er så trist. For meg så handler den også om noe annet enn kjærlighet mellom mann og kvinne. Men den livslange forpliktelsen til barnet jeg drømmer om. Forpliktelsen gjelder uansett om barnet er friskt eller trenger hjelp hele livet. Det er trist og vondt å tenke på, men også veldig godt samtidig. Jeg tenkte mye på dette da jeg passet barn med sykisk utviklingshemming.

 6. Andreas: Hei! Glad for å høre fra deg igjen. Trudde du hadde gitt meg helt opp. Siden jeg fikk kommentaren din mens jeg skrev innlegg, har jeg svart deg der. Nå må jeg på jobb, men jeg skal se på dette i løpet av dagen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.