Nytt innlegg til Singelnett.no

Jeg skrev ferdig innlegget til Singelnett litt i hurten og sturten i går før jeg dro til gynekologen, og hadde litt usikker følelse da jeg sendte det fra meg. De fikk ikke anledning til å puplisere det igår, så jeg ble usikker på om hvor bra det egentlig var. Jeg skal innrømme at de har forbedret det en liten smule, men det er jeg bare strålende fornøyd med. Jeg synes selv at dette ble en kraftsalve av et innlegg og ble nesten litt skremt over meg selv 🙂

Hva synes dere?

Klem fra en gryende politiker av en Ønskemor 😉

4 Replies to “Nytt innlegg til Singelnett.no”

 1. Andreas: Jeg vet ikke… men om det skal bli en norsk femmis, så må jo noen starte det… jeg grubler litt…. men det blir iallefall ikke før jeg eventuelt er blitt gravid skulle gjerne hatt noen med meg da…

 2. Vel, først og fremst. En advarsel. Og det er at det vil være, i alle fall her i Norge, en fare for at det vil være veldig upopulært blant enkelte med makt. Du står i så fall i fare for å møte en del press og du skal være rimelig sterk i dine meninger for å klare å stå i mot det presset. Jeg snakker da blant annet om sosiopater som vil være villige til å lyve for å sverte deg og dine meninger.
  Hvis du har den styrken i deg at du ikke gir etter for press utenfra når du vet at det du gjør er rett og riktig så sier jeg bare go for det! 🙂
  Men som du sier, du kan ikke være alene om det. Og da tenker jeg ikke på en organisasjon, da tenker jeg også på å ha noen som støtter deg, selv om du blir presset aldri så meget av andre.
   
  Men uansett så trenger du styrke for å klare å drive en forening. For det er alltid vanskelig å drive noe med mange mennesker som alle ønsker å trekke i hver sin retning og har sine meninger om hva en slik forening skal være, drive med og være til for.
   
  Jeg mener ikke det negativt på noen måte. Bare at det krever en indre styrke å drive med slikt arbeide.
   
  Heh, nå er jo du lærer, så det vet du en god del om allerede. 🙂
   
  På det rent idémessige plan så er det mye en slik forening kan brukes til og drive med. Alt fra informasjonsarbeide, lobby-virksomhet (jobbe for å påvirke) mot politikere, til det å ha treff, der familier kan treffe hverandre og oppleve et fellesskap slik at både barn og voksne får oppleve at dette er helt normalt og på den måten kan lade seg opp mot å møte negative kommentarer fordi deres familie skiller seg litt fra andre familier.
   
  Så behovet er der. 🙂
  Men vær klar over at det vil være tøft.

 3. Andreas: Joda, jeg vet nok hva det kan innebære og det er mange grunner til at jeg holder igjen også ja. Jeg var svært aktiv i sos rasisme på slutten av 90-tallet og fikk virkelig se, høre og oppleve MYE. Jeg vet ikke om du kjenner til historien der, men google på sos rasisme nå og du ser hvem som er igjen i organisasjonen etter at vi andre ga opp den gangen. Vi fant ut at det rett og slett ikke var verd det. Jeg aner ikke om alt som står om organisasjonen idag er sant, men jeg tviler egentlig ikke. Uansett… dette blir jo litt annerledes. Jeg kjenner noe til en del ideelle organisasjoner og organisasjonsarbeid. Jeg er ikke i tvil om at det er viktig å starte en slags femmis-organisasjon i Norge og noen må gjøre det om det skal bli. Det er det eneste jeg er sikker på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.