Prøve å bli gravid

Så deilig i Vestfold i april

Nå er jeg i Vestfold (har vært her siden tirsdagskvelden) og det må jeg si er bare deilig. Jeg tar toget til Gardermoen i morgen midt på dagen og gleder meg til å være to døgn i København i ro og mak, uten stress denne gangen. Jeg skal nok bare finne et hotelrom og slappe av der for det meste for jeg har med meg en del rettearbeid å gjøre og jeg har ikke så mye penger å bruke. Men Stork Klinik skal jeg iallefall til to ganger. Jeg vil ha to inseminasjoner denne gangen. Så det så.

 

Jeg diskuterte foresten både ivf og hormonbehandling med gynekologen min. For det første var det jo snakk om å ta eggløsningssprøyte, men han så ikke at det kunne være noe sikrere enn de tegnene jeg allerede har, så det var egentlig ikke aktuelt. Vi pratet om at jeg kunne sette igang Pergotime ved neste syklus. Det var ikke noe problem. (mulig det måtte vente til syklusen etter det igjen fordi han skulle på ferie). Men jeg skal innrømme at jeg er litt skeptisk til det. Jeg ville følt meg kjempesnytt om jeg da kom til scanning på syklusdag 11 og fått påvist fire aktuelle follikler og mått avlyst turen fordi faren for flerlingsvangerskap er for stor. Dessuten, så virker jo alt å være i skjønneste orden med meg, både syklusen og hormonene mine… alt virker jo egentlig å være helt perfekt. Er det egentlig noe lurt å begynne å tulle med det? Tanken skremmer meg litt. Eneste er at jeg egentlig drømmer om tvillinger og den sjansen øker jo dersom jeg går på Pergotime. hmm…

 

Så pratet vi om ivf, han var absolut ikke negativ til det, og sjansene øker noe, men kanskje ikke tilsvarende pengene det koster. Jeg håper jeg slipper å vurdere det egentlig. Det var jo positivt å høre at Stork Klinik skal begynne med ivf da. da kan jeg kanskje ta ivf med åpen donor dersom det blir aktuelt allikevel senere.

 

Vårklemmer fra Ønskemor

6 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.