Veranda i solnedgang

Ja, det har ikke vært den fineste vårdagen på verandaen min idag. Dagen startet med et brak da den fine dariaen falt ned med et brak så jeg hoppet i taket og den fine potteskjuleren knuste. Heter det daria foresten? På bildet er det den som står på gulvet, siden jeg ikke ville sette den opp igjen bare for at den skal falle ned igjen.

Nå har jeg gått og tenkt på å ta bilder av den “nypyntede” veranden i hele dag, men bestemt meg for å vente til sola står rett på, så kom jeg selvfølgelig på det i siste liten, og det har blitt skygge på deler av den. Det står en annen blokk foran leiligheten og er skyld i at jeg bare har sol til syv (fra ca. to) typisk. Men man kan vel si at jeg akkurat rakk å ta bilder av veranda i solnedgang.

Hele “fornyingsprosjektet” startet egentlig med at det plutselig ble behov for et askebeger, og da jeg var på Nille for å handle det, så kom jeg på at jeg måtte gjøre det skikkelig. Så jeg handlet inn ting i turkis (ikke bare fra Nille).

Videre kom jeg måtte gjøre enda mer grundig jobb, så jeg skuret og oljet veranden, handlet litt løkblomster mm. Så fikk alle møbler en vask, jeg fikk ryddet i litt gammelt rot. Og til slutt ble jeg riktig så fornøyd. I dag kom jeg på at jeg hadde skrudd ned en lakk-hylle fra Ikea på soverommet tidligere i vinter, og den kunne jo passe fint.

Ja, til slutt kan jeg si meg riktig så fornøyd. Klar for vår og sommer på veranden.

image

image

 

Ja, ikke mye påskefarger her i gården altså, men det står en gul rose oppe på hylla på veggen og det er påskeliljer i en av pottene i hylla til venstre.

Klem fra Ønskemor

8 Replies to “Veranda i solnedgang”

  1. Hm… de har jeg hatt en stund. De var veldig billige. Jeg kjøpte de ikke i en kjedebutikk, trur jeg. Da var det iallefall det lokale Felleskjøpet på det lille stedet jeg bodde tidligere, så jeg kan nok ikke helpe desverre. Hele settet kostet 1000 kroner bare og det er vel snart fem år siden, så her er det lite hjelp å få. Jeg trur imidlertig jeg skal kvitte meg med dem etterhvert, men jeg må få meg noe annet først. Jeg er på utkikk etter noe vedlikeholdsfritt og tenker sånn rottingsofa. Denne er ikke spes god å ligge å slappe av i. Jeg vil ha noe jeg bare kan slenge meg nedpå og kose meg i finværet.

   1. Vi har funnet oss den griselekre rotting-gruppa på plantasjen, men det var lekker pris på den også. Tomta på det nye huset er så innmari stor så vi må ha masse hagemøbler. 😀 Vi kjøper gjerne møblene av deg når du har funnet deg nye.

    1. Jeg vet. Har siklet på de møblene på plantasjen lenge. Men når man driver og reiser til DK. Hver mnd. i over et halvt år, så må man jo bare leve med de møblene man har. Man må iallefall prioritere vekk noe… sukk

 1. Så koselig, kjempe flink 🙂 Vi har samme askebeger, bare mitt er blått hehe. Ikke meg som røyker, men så var det disse gjestene da.. Ja disse blokkene som står i veien, kjenner til den..

  1. Åh… Det var et slikt blått jeg egentlig ville ha, for det hadde jeg sett på før. Men når jeg var der var de utsolgt, men til syvende og sist ble jo ikke dette så ille heller.

 2. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, men aldri kommentert før nå. Vil gjerne lese de innleggene med passord også, hvis det er mulig? 🙂

  1. OI, nå har jeg visst ikke vært inne på en stund, så beklager sent svar. Send meg en mail om dette og skriv gjerne bare litt kort om deg selv. Jeg liker å vite litt om dere som skal lese disse blogginnleggene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.