Nytt innlegg til singelnett

Da har det siste innlegget jeg sendte til singelnett blitt publisert. Det ligger her

 

Jeg sier meg fornøyd igjen jeg… kort og enkelt… men peker fram mot en spennende tid. Viktig å vekke litt nysgjerrighet også. Hva synes dere?

 

Hilsen Ønskemor

 

Edit: Haha… jeg må bare le litt av det bildet som de har satt til innlegget mitt. Det er godt det ikke foregår med så mange personer til stede, da hadde jeg nok fått litt “hetta”

3 Replies to “Nytt innlegg til singelnett”

  1. Hehe…da jeg tok hsg-røntgen, var det en lege, to medisinstudenter, en radiolog og to personer til å styre det tekniske tilstede…og kona og meg. Men det var så vondt at jeg ikke kunne brydd meg mindre! :-p

  2. Lilleboffen: OI, såpass ja, nei, det var bare en kvinnelig lege og en sykepleier som var der da jeg tok hsg… veldig behagelig… og god stemning.

  3. Lilleboffen: oi… “behagelig” ble vel feil ord. Men jeg var heldig, for det gjorde ikke vondt nesten i det hele tatt. Og de som var der var behagelige å være i rom sammen med… det var det jeg mente.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.