Okei, så har jeg testet da.

Jeg klarte ikke la være. Ikke i går og ikke i dag. Jeg tenkte bare at jeg skulle holde testingen for meg selv litt denne gangen. Men nå er jeg altså sprekkferdig. Jeg klarer ikke la være å stirre på disse strekene. Jeg har aldri, så langt, tror jeg, sett noen tester ha sterkere streker SÅ tidlig. At den blir sterkere er det jo ingen tvil om. Jeg holder nesten pusten i spenning her. Har vært kvalm i hele går og i dag og allerede torsdag begynte jeg å kjenne ligamentstrekk. Det føles bare så altfor godt til å være sant. Regner med at jeg i løpet av uken daler ned på jorden med et brak igjen. Enn så lenge har jeg vel lov til å håpe?

14141536_10155069398861002_7359091088760855269_n

Forhåpningsfulle klemmer fra Ønskemor

9 Replies to “Okei, så har jeg testet da.”

  1. Jeg håper SÅNN at det skal gå denne gangen! Vet jo at du ser på dette som ditt mest sannsynlige siste forsøk, så jeg håper det lykkes! Heier på deg og kryser absolutt alt jeg har!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.