Ønskemor gir bort!

Jeg nærmer meg jo 20 000 sidevisninger på bloggen min! Det MÅ jo bare bety giveaway! Jeg er litt smålat om dagen, så jeg gidder ikke lage noen banner. Gidder heller ikke å gruble så mye på hva dere må gjøre, eller hva jeg må gjøre for den sakens skyld. Føler meg rett og slett ikke kreativ om dagen og jeg har masse annet å gjøre også. Det er litt mer å gjøre i jobben her i Oslo enn den jobben jeg hadde i fjor skjønner dere (men jeg trives jo med det da).

Ok, det var giveaway. Premien vil jeg ikke røpe. Men det er KUN Københavnsfarere som kan ha glede av den. Derfor er det liten vits for deg å bli med om du ikke har tenkt deg til Køben i nærmeste tid.

Hva må du gjøre? Jo: Du skal skrive en hyggelig omtale av bloggen min på bloggen din (derfor må du også ha blogg for å vinne…. æsj, jeg ser at det etterhvert blir veldig få som kan delta, men jeg regner med at det er noen, så skal jeg tenke ut en artigere og bedre giveaway en annen gang.) Du kan jo for eksempel legge ut et bilde fra bloggen min:

Og linke til bloggen min i innlegget ditt.

Og for at jeg skal vite at du er med, så må du skrive en hyggelig kommentar til dette innlegget, der du også linker til det innlegget du skriver om min blogg i din blogg.

Knotete? Tja… jeg gidder iallefall ikke omformulere eller korrekturlese dette innlegget, så da har jeg bare en ting til å si og det er : Lykke til!

Ønskemor

Ps: Glemte helt å skrive trekningsdato. Hm… jo, det må jo bare bli samme dag som jeg er på tv. Trekningen blir etter Puls-sendingen på nrk mandag den 31 oktober 🙂

One Reply to “Ønskemor gir bort!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.