Oppdatering

Dette går aldeles strålende vil jeg si. Sprayen er ikke ubehagelig å bruke på noen som helst måte. Jeg merker knapt at jeg sprayer. Den første dagen var jeg egentlig litt usikker på  om det i det hele tatt kom noe. Men det gjør det nok altså. Kjenner det renner litt ned i halsen etter en liten stund, men det skal heldigvis ikke gjøre noe.

Jeg har foreløpig heller ikke merket noe til noen bivirkninger. Jeg er ikke søvnig, gretten eller vondter noe sted. Migrenen har ikke vist seg heller enda, så jeg krysser fingrene for at dette skal vare helt til jeg er ferdig. Jeg hører om de som først får bivirkninger etter at de har gått på synarella en stund, så jeg håper dette skal gå bra helt til jeg er ferdig jeg.

Det største problemet er å huske å ta den. Jeg har nok klart å ta den til alle tidene takket være alarmen. Jeg hadde aldri klart dette uten alarmen på telefonen. Det går greit tidlig på morgen og den jeg tar på kvelden. Men midt på dagen når jeg er på jobb er uhyre lett å glemme. Jeg får påminnelsen, men ofte er jeg jo da i en situasjon at jeg ikke kan ta den umiddelbart, og da er det lett å glemme. Da er det viktig å sette den på slumring fram til jeg faktisk har tatt den, og selv det husker jeg ikke hver gang. Noen ganger er jeg sikker på at jeg har tatt den også går det noen timer også begynner jeg å lure på om jeg tok den eller om jeg kanskje bare trudde at jeg gjorde det, men at jeg egentlig glemte det. Det er forferdelig frustrerende når man begynner å tenke på dette. Men jeg trur altså at jeg har klart å ta alle gangene altså. Nesten helt 100% sikker omtrent….

I helgen har jeg nok å henge fingrene i. Jeg har en del jobb jeg må prøve å få gjort og jeg må ordne litt i leiligheten og på uteplassen min til jeg skal få besøk av nrk puls på tirsdag. I dag kom jeg heldigvis på at jeg måtte prøve å få til en frisørtime, og jeg hadde kjempeflaks da min faste frisør kunne ta meg innimellom i dag, selv om jeg ikke hadde bestilt på forhånd. Så kanskje jeg skal klare å få til å fikse håret sånn nogenlunde når jeg skal bli filmet. Frisøren min mente foresten at jeg kom til å bli gravid snart. Jeg håper hun har rett.

Nå er jeg forresten godt i gang med å ta diverse vitaminer og mineraler som er lurt å ha på plass før jeg blir gravid. Det er jo selvfølgelig folat, men også d-vitamin og jern siden jeg hadde lite av begge deler for en tid tilbake. Jeg tar også tran. Jeg er ikke tilhenger av å putte i seg blindt hva som helst av slikt for det kan lett bli for mye av noe og det er ikke bra det heller. Derfor tar jeg det jeg vet at jeg trenger. Også prøver jeg å spise litt sundt, men jeg skal ikke plages med å prøve å bli gravid. Jeg skal også ha det litt fint.

Jeg pleier å prøve å kjøre kollektivt til jobb siden jeg sparer en del på det (bomring), men disse ukene med medisiner har jeg innvilget meg selv at jeg skal gjøre livet enklest mulig. Derfor tar jeg bilen. Jeg trur det er viktig å ikke slite seg helt ut mens man prøver så hardt på å bli gravid.

Ønsker dere en fin lørdagskveld og fortsatt fin helg.

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Oppdatering”

 1. Jeg laget meg et “sprayeskjema” som jeg MÅTTE krysse av på hver gang jeg tok den. 1) for å være sikker på at den ble tatt og 2) for å huske hvilket nesebor jeg hadde sprayet.

  Hva skal du på nrk puls for? *nysgjerrig*

  1. Jeg har lagt inn alle sprayene som oppgaver på telefonen min i tillegg til den vanlige alarmen. Da kommer det påminnelse på det aktuelle tidspunkt. Jeg må huke av for fullført oppgave når jeg sprayer og der står det også hvilken side til hvilken tid. MEN det har skjedd at jeg har glemt å huke av selv om jeg vet at jeg har gjort det. Så helt idiotsikkert er ikke systemet. Jeg vet iallefall sikkert at jeg ikke hadde kunnet ha noe system som krever et ekstra papir. Telefonen duger.

   Jeg har også en huskeregel for meg selv at jeg starter og slutter med venstre nesebor på oddetallsdager og motsatt på partallsdager. Det leste jeg at ivf-fruen også gjorde. Det virker veldig logisk for meg nettop å begynne med venstre på partallsuker. Helt ulogisk av en eller annen grunn å gjøre det motsatt dersom det skulle være noe som skulle hjelpe meg å huske.

   Puls vil ha et lite innslag med meg om noen uker for å høre hvordan det har gått siden de lagde program om meg. Så det blir jo litt spennende. Det blir ikke så omfattende som sist da.

 2. Det er så spennende å følge forsøket ditt! Sjekker etter oppdateringer kjempeofte, og gleder meg til bilde av positiv test!! 🙂 Dette skal gå 🙂

  1. Tusen takk for at dere engasjerer dere. Ja, det er spennende og jeg er spent på å følge dere også. Jeg håper det klaffer raskt for meg og at dere kommer dere raskt igang og får det til fort dere også.

   Klemmer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.