Litt av en uke.

I dag blir det ingen bilder og knapt nok korrekturlesing. Jeg er helt utkjørt. Denne uken vil jeg helst bare hoppe over for evig og alltid. Forrige uke ble avsluttet  med sushi i femtiden på søndag og en rolig ettermiddag før jeg la meg rundt 21.00 og jeg regner med at jeg allerede sov klokka 21.30. Denne uken startet 3 timer senere da jeg bråvåknet av at jeg var kvalm. Her var det ingen tid å miste, men bare å komme seg på do. Der ble jeg mer eller mindre værende den natten og dagen etter med lekasje i begge ender. Skal ikke si noe mer om det annet enn at det tok virkelig hardt på.

Har gradvis kommet meg, men det tar virkelig tid å komme seg til hektene helt etter noe slikt… og etter hvert som jeg har fått det på avstand, så har forkjølelsen smyget innpå. Nå er det vondt i ører og bihuler, rennende nese og sår hals… skal det ingen ende ta? Ja, det er kanskje ikke så rart. En slik runde tar vel på imunforsvaret, så da kommer det jo gjerne mer. JAJA…

Men den gode nyheten. Ja, god og god… nå blir det etter hvert mer og mer rart å prate om slikt da flere og flere jeg kjenner vet at jeg skriver denne bloggen. Men søren heller da. Man kan jo ikke skrive noen blogg om å prøve å bli gravid uten å nevne tante rød. Denne gangen kom hun til vanlig tid, som hun alltid gjør. Men jeg var jo litt spent på om hun ville gjøre det nå som jeg går på synarella. Det gjorde hun altså og derfor ligger alt til rette for at jeg kan komme raskt igang med gonal-f. Slik jeg har skjønt det så er det bare en ting som kan utsette det nå og det er om jeg har noen syster som gynekologen vil “tørke” ut litt mer med synarella før jeg setter igang. Det er ikke uvanlig og særlig ikke ved endometriose. Dersom jeg ikke hadde fått besøk av denne berømmelige tanta, så kunne det også utsette det. Men det trenger jeg da altså ikke bekymre meg for virker det som.

Alt er klappet og klart til jeg skal til gynekologen på tirsdag. Det eneste jeg lurer på nå er om jeg skal ha med meg gonal-f-pennen til gynekologen når jeg skal dit? Det står på pakningen at første injeksjon skal settes sammen med lege. Så jeg trur det. Men nå har jeg mailet og stilt han så utrolig mange dumme spørsmål, at jeg tør knapt å spørre mer. Jeg trur jeg tar den med for sikkerhets skyld. Men da blir den jo oppvarmet (den ligger jo i kjøleskap) og da skal den visst nok ikke kjøles ned igjen og etter det, så har den begrenset holdbarhet. Hmmm… fundere veldig på dette nå.

Klem Ønskemor

4 Replies to “Litt av en uke.”

  1. Uff for en start på uken. Det tar på og sliter ut kroppen med et slikt kjør. Men det er godt at du kommer deg fort fra det.

    Sikkert tåpelig forslag, men hvis du ikke skal lenger unna enn et par timer når det gjelder gyn så hva med å kjøpe en boks med isbitsposer på butikken, sånne man fyller med vann så blir det til isbiter? Putt en to sånne fulle med isbiter i en (ekstra) håndveske og ha pennen med i den så er du sikker på at den holdes kjølig både dit og hjem igjen -i tilfelle den ikke blir brukt likevel.

    1. Ja, takk for omtanke… jeg har hatt bedre dager, og nå er jeg helt innsausa. Jo, jeg kan finne på en løsning når jeg skal frakte den sprøyta. Det ville iallefall være kjedelig å ikke ha den med om jeg skulle trenge den. Det er 2,5 timer hver vei, men med isbag og kjøleelementer, så skal det nok holde tenker jeg.

  2. hvis du skal begynne på gonal-F den dagen du skal til legen gjør det ingenting om den blir varm. etter anbrudd kan sprøyta være i romtemeratur.

    Felleskatalogen sier hvertfall: ” Injeksjonsvæske: Oppbevares ved 2-8°C (i kjøleskap). Må ikke fryses. Preparatet kan, innen holdbarhetsdatoen, oppbevares ved høyst 25°C i maks. 3 måneder uten å kjøles ned igjen og må kastes dersom det ikke brukes etter 3 måneder. Etter anbrudd kan preparatet oppbevares ved høyst 25°C i maks. 28 dager.”

    men hvis du ikke er sikker på at du skal begynne den dagen ville jeg tatt med fryseelementer 🙂 lykke til med stikkingen!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.