Spennende besøk

I dag har jeg hatt besøk fra puls. To fotografer og Helene (programleder) har vært hjemme hos meg for å høre hvordan det har gått siden sist. Jeg kommer på tv allerede om en uke… hjelp! Det går sikkert bra denne gangen også, men jeg skal innrømme at litt nerver har jeg selvfølgelig. Det var et veldig hyggelig besøk, og jeg er jo over gjennomsnittet interessert i alt som har med visuelle fag å gjøre, så jeg tar med meg all lærdom om filming jeg kan. Mye styr med kameravinkler og belysning. Jeg sa til dem på forhånd at det kanskje kunne by på noen utfordringer å få filmet under loftsengen min, for der er det ikke god plass. Svaret på forhånd var: “Det går bra, det tar fotografene seg av”. Fotografene fikk klødd seg litt i hodet altså, men vi fikk filmet under loftsengen. Etterpå var det intervju i sofaen. Huff, jeg håper ikke jeg sa noe dumt. Jeg vet jeg sa noe dumt, og sa etterpå at den delen ble kanskje litt teit, og det var de nok enige i, for de sa at det kom de ikke til å ta med, så da pustet jeg lettet ut. Puls spesial er altså mandag om en uke, og jeg trur dere kan følge litt ekstra mot slutten av sendingen som går på nrk1. Etter at sendingen på nrk1 er ferdig, så fortsetter puls spesial på nrk 2, så da må dere passe på å ha fjernkontrollen i nærheten, for vips, så er jeg på nrk2 også. Ja, jeg er selve “cliffhangeren” her altså. 🙂

Det skjer mye om dagen. Jeg har enda ikke merket noe særlig til nesesprayen som jeg går på. Altså ingen bivirkninger så langt og det er jo bra. I morgen skal jeg til gynekologen for å sjekke ståa, så da håper jeg at jeg kan starte med sprøytene (gonal-f) med en gang. (Note to self: Husk å finne fram kjølebag og kjøleelementer, slik at du kan frakte den uten at den blir varm på veien.)

Så da vil jeg bare ønske dere en riktig god kveld jeg. Jeg trur jeg skal få sove godt i natt, selv om hodet er fullt av spennende tanker og magen kribler. (Jeg begynner jo strengt tatt å bli vant til dette nå…. eller… ?)

IMG_0455 - Kopi

Klem fra Ønskemor

 

3 Replies to “Spennende besøk”

 1. De er da aldri enige i at det blir dumt! 😛
  Som en god journalist/”intervjuer” så er det om å gjøre å få (intervju-)objektet til å slappe av. Det er en av grunnene til at Metropolis, som intervjuer helt vanlige mennesker som ikke er vant med å være foran kamera, gjerne gjør det mens folk gjør helt vanlige og dagligdagse ting. På den måten får en både bort fokus fra kamera og får hjernen til å bli litt opptatt med andre ting. Da slapper objektet av og virker mer naturlig, ikke så anspent.

  Jeg har sikkert nevnt det før? Men det er bare til å be om å få høre resultatet når de er ferdige med klippingen sin. Gode journalister lar deg få komme med innspill før det går på trykk/luften. Jeg mener å huske at det står i Vær Varsom, men litt usikker, lenge siden jeg lest gitt. Men noe sted må jeg ha fått det fra så det er sikkert der det står at de skal gjøre det.

  Fjernkontroll? Så 1999! 😛 Jeg bruker PC til å bytte mellom kanaler.
  http://tv.nrk.no/direkte/nrk1

  Apropos dette med filming… Gro Harlem var veldig nøye på at ingen journalister fikk ta bilde av henne ovenfra og ned. Dette har å gjøre med at personer blir gjort små, ikke bare fysisk ser mindre ut enn de er, men det gir en psykisk effekt også om at vedkommende er svak, liten, latterlig, osv.
  Hvis du ser intervju med politi på tv så filmes de ekstremt ofte nedenfra og opp for å gi inntrykk av autoritet, styrke, for å gjøre objektet større enn vedkommende er. Det er derfor politiet står i disse trappene på politihuset i Oslo når de intervjues av media. Det er ikke tilfeldig, det er et bevisst valg.

  Og ja, NRK er helt ekstreme når det gjelder lys. Ingen dogme 95 der i gården…

 2. Gleder meg sånn til å se dette på tv! Håper det havner på web-tv, for jeg jobber den kvelden så får det ikke med meg direkte…

  1. Ja, vi får håpe det kommer på web. Det er hyggelig å kunne gå tilbake å se for meg også. Men jeg kommer til å ta det opp da. For sikkerhets skyld kan du kanskje ta det opp? Eventuelt be noen som har opptaksmuligheter om å ta det opp. Jeg har dekoder med opptaksmuligheter og det er veldig greit synes jeg. Det kommer kanskje også i reprise?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.