Pakkekalender! 1.søndag i advent (med rabattkode)

//annonse//

Dette er første året at Storkfrøken har fått julekalender. Jeg grublet lenge på om jeg skulle gå for pakkekalender. Enten som jeg skulle lage selv, eller kjøpe ferdig pakkekalender. Eller om jeg skulle finne noe helt annet og spennende eller om det skulle bli en helt vanlig sjokoladekalender. Jeg husker jo også at jeg syntes sjokoladekalenderen var spennende da jeg var veldig liten. Meeen Storkfrøken liker ikke sjokolade, så det er jo ikke nødvendig å prakke det på henne. Det ender bare opp med at hun blir glad i sjokolade og det utsetter jeg gjerne så lenge jeg kan (uten at jeg vil være kjip og nekte henne. Hun får smake når sjansen byr seg… i barnehagen når de pyntet pepperkake med nonstop, spiste hun ikke en eneste én. Hun puttet alle sammen på sin pepperkake.)

Jeg husker selv hvor magisk og spennende jeg syntes det var med pakkekalender som mamma laget. Jeg fikk pakkekalender til lenge etter at jeg flyttet hjemmefra. Og julestrømpeinnhold har jeg vel nesten fått helt fram til nå. Det er noe med det å få noe som noen har tenkt at det skal jeg ha. Jeg synes det er hyggelig.

Så etter mye vurdering for og imot og fram og tilbake, så endte jeg opp med pakkekalender. Mest fordi det plutselig ble hektisk og det var det beste av alle alternativene jeg hadde. Men jeg kjenner på at det blir mye ting og er litt redd for at ungene ikke skal være flinke til å verdsette tingene sine. Og jeg vet at dersom man har laget pakkekalender ett år, så er det fort en tradisjon som det kan være vanskelig å bryte.

Selve kalenderen har jeg hatt lenge og aldri brukt. Jeg kjøpte den en gang fordi jeg syntes den var så fin. Pakkene blir hengt opp én og én hver kveld. Da kommer nissen på besøk med gave til Storkfrøken. Da trenger ikke jeg ha alt klart med en gang. Jeg har en del ting liggende, som jeg har kjøpt når jeg har kommet over det, med tanke på at det kanskje kan bli en kalendergave en gang. Det gjenstår å handle noen gaver også. Jeg har  også jeg en del bøker jeg har glemt å avbestille i bokklubben. Dyre gaver ja, men de er her jo allerede og en bok er vel aldri feil. Det er også en gave som “krever” at vi gjør en hyggelig aktivitet. I går fikk hun boka om “Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans.” Den slo an kanskje aller mest fordi de har lest den i barnehagen denne uken.
I den første kalenderluken lå det sokker fra Kjente og kjære barneklær. Jeg synes det er viktig at mange av kalendergavene er noe barna allikevel trenger.

I dag fikk hun denne pysjgenseren med Ugline fra pysjheltene. Den er så kul at jeg tenker den også kan brukes som genser i barnehagen også. En av de få kvinnelige spuperheltene og det digger jeg. Jeg synes det er viktig å bruke historier om at damer også kan være sterke. Det er nok av stereotypier i underholdning for barn. Jeg leter etter variasjon slik at ikke de gamle stereotypiene får leve videre som “sannhet”. Jeg ønsker iallefall å ta litt knekken på dem.

Her brukes mye av helgen til å trene på å gå uten bleie, og da passet det veldig godt at vi også fikk med truse fra kjente og kjære barneklær. Storkfrøken ville gjerne gått med truse hele tiden. Men hun blir så veldig engasjert i leken at hun glemmer seg stadig. Flaks at jeg har billig linoliumsgulv som er lett å vaske og som ikke blir ødelagt.

Genseren, sokkene og trusa er sponset av Kjente og kjære barneklær (annonselenke) og i anledning advent, kalender og førjulstid, så får jeg dele denne rabattkoden med dere som gir dere 20% rabatt når dere handler derfra:
Rabattkoden er:  BLOGGKT

Skriver du inn denne koden når du sjekker ut, så blir det automatisk trukket 20% av totalbeløpet du har handlet for. Jeg ser at koden gjelder allerede nedsatte produkter også.

Dette var min første gave i desember til dere lesere. Jeg har også noen giveawayer på trappene. Så følg med i desember på bloggen og instagram.

Med dette ønsker jeg dere alle en fin første søndag i advent.

Klem fra Katinka

6 Replies to “Pakkekalender! 1.søndag i advent (med rabattkode)”

  1. Så smart og kjøpe litt nå og da. Også så fiiiine gaver❤️ Likte ideen med å henge opp en og en gave også. Muldvarpen og dritten har vi her hjemme også?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.