Pakkeliste til hyttetur

image

Som jeg så vidt nevnte i går, så er jeg og Storkfrøken på hyttetur. Ikke sånn hyttetur uten strøm og vann og med utedo, men sånn hyttetur der vi kan kjøre bil til døra og har alle fasiliteter for full avslapning. Det er Ønskebestemor og Ønskebestefar sin hytte, så de er selvfølgelig også med og vi bare koser oss. Vi bestemte oss egentlig litt brått fredagsmorgen for å dra, og reiser hjem i morgen, siden det allikevel er pinse og alt er stengt.

Det er første overnattingsturen jeg og Storkfrøken har vært på siden vi kom hjem så nå måtte jeg begynne å tenke litt ekstra over hva vi kom til å trenge i løpet av en slik langhelg. Heldigvis måtte vi kjøre i to biler og Ønskebestefar hadde med henger, så bagasjeplass var ingen utfordring. Siden jeg har hund som krever hele bagasjerommet til sitt bur, så hadde jeg ikke sjans til å få med meg all bagasje OG vognen i tillegg til hund. Men nå tok Ønskebestefar med det meste av bagasjen min, så jeg tok med vognbaggen, hunden, Storkfrøken og Ønskebestemor. I tillegg til stelleveske og det mest nødvendige for turen og mat som vi handlet på veien var bilen fylt til randen. Jeg MÅ nok kjøpe meg en større bil, dersom jeg skal kunne ta med meg både hund og barn på ferie til sommeren. Hiace er bilen jeg tenker på trur jeg, med fem seter. Da skal vi få med oss alt vi trenger på tur.

På tur har jeg også med tøybleier, for nå er jeg kommet godt igang med bruken av dem. Det har vært utfordrende å lære seg, men nå trives jeg veldig godt med dem. Jeg bruker fremdeles engangs på natten, men jeg kommer nok snart til å føle meg trygg nok til å bruke tøy på natten også.

Jeg måtte sette meg ned å skrive en pakkeliste til Storkfrøken. Kanskje nyttig for flere som skal på tur med baby.

Pakkeliste for tur med tøybleiebaby på 2mnd (for langhelg på tre dager):

 • ca. 20 tøybleier (Hvorav minimum to bør være ullsperrelag og med en del ekstra brettebleier)
 • 10 engangsbleier
 • Stor våtpose til skitne bleier og kluter
 • Mindre våtpose til annet skittentøy
 • Kluter til ansikt, kropp og rumpe
 • Engangskluter (eventuelt easy wipes)
 • Salve til stumpen (ringblomstsalve)
 • Tran
 • Pudder til stumpen (ev. potetmel)
 • Papirlommetørkler
 • Stellematte
 • Håndklær
 • Ullbody
 • Ullstilongs
 • Ullpysj
 • Ulldress
 • Fleecedress (litt mer vindtett enn ull)
 • Votter og lue
 • 4 ekstra pysjer/sparkebukser i bomull
 • Vognen med bagdel som fungerer som seng på natten
 • Dundyne til vognen
 • Vippestol (et must…. Kan ikke leve uten den)
 • Babygym
 • Leker til å henge i babygym og på vognen og andre steder (Gjerne til å trekke opp med lyd).
 • 2-3 pledd i ull og bomull.
 • Et lite glass med ullvask
 • Et lite glass med vaskemiddel for håndvask av bomullsklær.
 • Stellebag med ekstra skift og tre bleier til bilturen
 • Nabby babycall

Nyttig liste til neste gang jeg skal på reise.

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.