Panikk og krisestemning på morgenskvisten

Tidlig start på dagen igjen ja… jeg vet det. Men jeg orket ikke å begynne på det jeg måtte gjøre i går og da ble det heller til at jeg la meg åtte for så å stå opp tidlig i dag for gjøre unna litt.

 

Nå da jeg sto opp fikk jeg helt panikk…. det begynner å se ut til at jeg ikke er gravid allikevel føler jeg nå. Det er to grunner til det. Den første grunnen er at jeg går og venter på at temperaturen min skal stige ytterligere. Temperaturen skal stige ytterligere etter ca en uke etter inseminasjon dersom man er gravid. Det er omtrent da den lille celleklumpen skal feste seg til livmorveggen. Temperaturen har ikke steget. Den har vært superstabil siden eggløsning og jeg kan virkelig ikke fantasere meg fram til en stigning en gang. Jeg grublet over dette mens jeg sto opp og tuslet inn på to og gjorde mitt nødvendige ærend der. Jeg hadde bestemt meg for ikke å teste i dag. Nå tester jeg ikke før lørdag iallefall. Det angret jeg egentlig litt på da jeg var ferdig for da ble jeg iallefall usikker. Men det var nok sikkert lurt at jeg ikke testet i dag allikevel. På papiret var det nemlig BLOD!!!!!!! Panikken tok meg fullstendig der jeg satt…. for det første er vel dette alt for sent til å være en festeblødning???? Om det er det allikevel, så forklarer det jo at temperaturen ikke har steget da, men går det virkelig an at det fester seg så sent????? Det andre jeg tenkte på var om dette kunne være tante rød? Men det må da være altfor tidlig? Jeg skjønner jo ikke at det kan være mulig at hun kommer allerede 10 dager etter eggløsning? Det har hun iallefall ALDRI gjort før. Hun kommer alltid 14-15 dager etter, og noen ganger enda lenger til og med. Har jeg plutselig hatt eggløsning tidligere? Nei, det går jo ikke an, for jeg var jo hos gynekologen for 15 dager siden og da var det ikke en eggløsning rett rundt hjørnet…     Arghh……

 

Forvirret… Nå aner jeg virkelig ikke hva jeg skal tro.

 

Ønskemor

 

Edit: (Bildet er hentet fra: http://www.tinahamelten.no/kategori/diverse/page/2/)

12 Replies to “Panikk og krisestemning på morgenskvisten”

 1. åh guri,skjønner du får panikk. jeg kan ikke dette temperaturgreiene, men venninna mi hadde iallefall festeblødning veldig tett opp til mensen.og hun har nå en 8 uker gammel datter! kroppen er rar da, det er ikke bra å vite så mye om disse tingene som man gjør under en prosess som vi er i! da blir man så obs på alt!krysser fingre og tær:)

 2. Håper virkelig det går din vei. Jeg har hatt festeblødning 4 uker etter befruktning ca, begge gangene. Jeg syns det er litt sent. Men jeg VET jo st jeg har hatt det. Vet ikke om ting blir sjærmeres når man blir inseminert da.

 3. Masse lykke til! Man kan si så mye for å trøste og berolige, men det hjelper så lite.. Jeg krysser iallefall fingre for deg og håper det beste!!

 4. Alle kropper reagerer så forskjellige, så prøv å stresse ned litt for det er ihvertfall ikke bra for kroppen din nå. Beklager selvsagte råd, er bare godt ment, da jeg som så mange andre virkelig håper på positiv resultat snart.
  Lykke til!!!

 5. Etter hva jeg har lest, så kan man få festeblødning mellom 5 og 12 dager etter eggløsning…så det kan jo være! Jeg heier på deg! Har selv hatt to mislykka forsøk nå (på Rikshospitalet), og det tar på..

 6. Det er ikke lett å forstå seg på sin egen kropp noen ganger!
  Fra vi bestemte oss for at “nå skal vi bli foreldre” til vi hadde Mia i armene våre gikk det litt over fire år. Fire laaaange år. Men vi var flinke å levde i mellomtiden. Etterhver innså vi at dette kunne ta lang tid, så vi bestilte ferier, festet, giftet oss, reiste og levde livet. Det er så veldig veldig fort gjort å grave seg ned i sin egen lille ønskeverden og plutselig ser man opp og ser at alle rundt deg egntlig begynner å bli litt lei av deg.
  Så prøv å ikke sull deg helt inn i prosjekt barn, gå ut og ha det gøy mens du venter 🙂
  Bare et tips fra ei som vet VELDIG godt hvordan du har det, hvordan det er å ønske og drømme!
  Lykke lykke til! Vi heier på deg og babyen din som kommer når den kommer 🙂 Klem

 7. Skjønner godt at du ble redd nå, men hvis du googler litt rundt festeblødning så bruker man å blø litt rundt de dagene man egentlig skulle hatt mens.. Håper det er din lille spire som klamret seg fast jeg! 🙂
  Masse lykke til!

 8. Får nesten dårligsamvittighet når jeg leser om sånne som deg som prøver og prøver av hele sitt hjerte å få et barn og mislykkes gang på gang. Men sånne som meg blir gravide ved et uhell og uten mening. Det er nesten urettferdig. Selvførgelig er mitt barn svært ønsket og jeg gleder meg helt enormt til å bli mamma i Oktober.
  Jeg ønsker deg masse masse lykketil! Og håper du får ønsket ditt oppfylt snart! Du kommer til å bli en perfekt mamma, det merker jeg bare av å lese på bloggen!
  Skal krysse fingrene for deg!:)<3

 9. oi… dette kan jeg ingenting om… Håper inderlig at det er et godt tegn med litt blod nå. Du fortjener at dette skal lykkes! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.