Nå skal dere høre…

… eller lese blir vel mer rett å si. Her er det ikke langt mellom tårer og jubel kan jeg fortelle. Jeg har vært hos Linda Johansen på Oslo City legesenter i dag. Hun kikket på mine folikler og der var det FEM!!! som var større enn 15 mm. Det vil si at Stork ikke vil inseminere meg. Jeg har ringt og grått mine salte tårer på telefonen med ei på Storkklinik og fikk tilslutt høre at de KUNNE inseminere meg dersom jeg fikk noen til å fjerne to egg for meg. Som sagt så gjort: Jeg ringte straks tilbake til Oslo City legesenter. De skulle høre med legen om det var noe de kunne utføre, så skulle de ringe meg tilbake. Men jeg hadde jo ikke tålmodighet til å vente på det, og dessuten, med de stive prisene, så tenkte jeg raskt ut at jeg sikkert sparer noen kroner på å få det gjort i Danmark. Dermed ringte jeg til CFC og der kunne de hjelpe meg med å fjerne to egg for 1500. Dermed ringte jeg tilbake til Stork og fikk time der og nå har jeg gjort alle avtaler. Eggløsningssprøyten skulle i følge CFC settes 33 timer før inseminasjon (av en eller annen grunn som jeg ikke orket å spørre om årsaken til).

Så nå er det bare å hive seg rundt. Jeg har bestilt flybiletter, siden det ikke var så veldig mye å spare på å kjøre buss begge veier. Deilig… godt å sove i egen seng både natten før og natten etter for en gangs skyld og nå bor jeg jo bare kort tid unna flyplassen, så jeg slipper den lange kjøreturen før og etter i tillegg til flyet. Dermed reiser jeg fram og tilbake på mandag. Time hos CFC en time før timen hos Stork, så er det rett tilbake til Oslo igjen. Blir ikke mye tid til å vase rundt i Køben, men det er greit. Jeg skal jo på jobb på tirsdag. Jeg har ordnet med interne bytter på jobben, slik at det går bra å være borte en dag.

Nå har jeg fram til i morgen kveld med ingenting annet på planen enn å komme meg til Vestfold for å besøke min ukegamle nevø 🙂 GLEDE!!!!

Ønskemor

2 Replies to “Nå skal dere høre…”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.