Stas!

Det ER stas å være tante. Jeg var hos min lille nevø i går og holdt og holdt og holdt og holdt. Siden det betyr lykke i forhold til å bli gravid selv, så kan jeg ikke skjønne annet enn at jeg kommer til å bli gravid selv denne uken.

Han har sovet som en stein på armen min en times tid og han har rapet og vært masse våken i løpet av de timene jeg var der. Jeg fikk også lov til å skifte bleie etter at det spraket noe voldsomt fra buksa hans og han var helt stille og rolig under hele bleiestellet. Jeg synes det er flott at han allerede har skjønt at det er lurt å være snill mot tante. Da jeg hadde gått i går var situasjonen noe annerledes. Da var han våken og urolig til ganske sent, “savnet vel tante vil jeg tro” (hihi). Jeg har iallefall fått tilbrakt masse kvalitetstid med min lille nevø… LITEN ja…. men jeg vente meg fort til hvor liten han var. Det var ikke akkurat som å skifte bleie på ettåringer kan man trygt si.

I løpet av natten har jeg blitt pottetett i nese og bihuler. Vondt i ørene og i hodet har jeg også. Så det blir nok ikke lange samværet med lille nevø i dag. Denne forkjølelsen gjør at jeg også gruer meg ganske mye til i morgen. Ikke artig å kjøre fly med vondt i ørene og ikke moro å stresse med å reise til Køben heller. Men må man, så må man. Det er ikke aktuelt å droppe turen nå, det er iallefall helt sikkert. Jeg vet jo nå at jeg faktisk har tre GODE egg inni magen. Jeg KAN jo ikke la dem gå til spille. Bare greit å ta ut de to dårligste da. Tenk om jeg blir tvillingmamma? (trillinger vil jeg ikke tenke på en gang).

En annen ting. For første gang var jeg nødt til å låne litt penger av pappa for å få til turen. Kassa mi er rett og slett bunnskrapt etter dette og jeg skal være glad om jeg har til mat helt fram til neste lønning nå. Denne turen burde jeg nok egentlig ikke tatt, sånn økonomisk sett. Men shit, la gå. Det er iallefall den siste turen på lenge. Heretter må det spares og jeg trur det holder lenge med å betale regninger en stund.

Herved ønsker jeg meg selv de siste lykkeønskninger for Danmarksturen i morgen.

Ønskemor

6 Replies to “Stas!”

  1. Det var godt å lese at du syntes det var stas å være tante, for selv hvor mye man ønsker seg barn, så er det stas. Det vet jeg alt om :DGleder meg til å lese at du venter trillinger, jeg har passa på trillinger, det krever mye men du så moro det var :p Men rundt i dyreparken med tre stykker kan bli noe heftig, skal vel klare det også hehe..Ser du allerede har vært innom storken, men lykkeønskninger om at alt gikk godt. Full balluba nå!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.