Planleggeren

Jeg skal nok innrømme at på enkelte områder er jeg litt kontrollfreak. Når det kommer til graviditet er det iallefall slik. Inntil jeg var godt i gang med denne prosessen har jeg alltid trodd at dette skal gå an å planlegge ned til minste detalj. Så viste det seg jo at det ikke var så enkelt. Jeg har ofte telt uker fra mens og fram til forventet termin, dersom det skulle lykkes denne måneden. Før jeg startet, har jeg tenkt at den ideele måneden å bli gravid på er desember, altså like før nå. Dersom jeg hadde fått til å bli gravid i desember hadde jeg gått rett ut i mammapermisjon ved skolestart, og dersom jeg velger lang permisjon med redusert lønn, skal jeg iallefall ikke tilbake på jobb det skoleåret (mener jeg). Dermed blir det ikke jobb før august året etter. Det vil si at ledigtiden blir fra slutten av juni det ene året, til midten av august neste år. Det er jo også en stor fordel i forhold til jobben at elevene slipper å bytte lærer midt i skoleåret. Så nå, når jeg venter mensen snart, er det med et lite sukk jeg tenker på at både denne, neste og sikkert mange flere sykluser kommer til å fare forbi uten at noen ting skjer.

Sukk… Ønskemor

6 Replies to “Planleggeren”

  1. var fast leser av bloggen din, men trodde du ga opp bloggen en stund, så var lenge siden jeg hadde kikket her. brukte formiddagen til en te kopp og puls. Kan ikke si hvordan det var og få satt ett ansikt på deg, langt fra hva jeg hadde forestillt. Men flott program og jeg håper du når drømmen din om ikke alt for lenge. Jeg skal begynne og følge med her igjenn og masse Lykke til.

  2. Anonym: Så hyggelig at du kommer tilbake da! Velkommen tilbake skal du være. Jo, det dabbet nok av en stund og jeg er nok ikke like ivrig lenger som jeg var, eller det vil si. Jeg har litt mer å gjøre i jobben min nå, dessuten ligger jo prøvingen på pause, så jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive om lenger. Men jeg kommer nok sterkere tilbake når det skjer noe mer spennende.Jeg ble litt nysgjerrig på reaksjonen din når du så meg nå. Håper ikke du ble veldig skuffet da?Tusen takk igjen, for hyggelig kommentar og igjen: velkommen tilbake!

  3. Blir det ikke like supert å ha termin ved skoleårets slutt? Du får jo da jobb-fri like lenge, men baby lenger (ettersom du er lærer, mener jeg) 😉 Jeg bare undrer… hihi :-)Godt å se at håpet fremdeles lever! Klem

  4. Fruen: Jo, du har helt rett. I forbindelse med sommerferie er iallefall veldig bra. Men med min plan blir det nok ikke slik. Det viktigste er at det blir en baby og at vi er friske både den og jeg. Det ordner seg jo alltid med jobben 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.