Program om donorer

Endelig ligger gårsdagens Go’ aften Danmark ute på TV2 Sputning.

 

Jeg synes det var bra. Hva synes dere?

 

Ønskemor

 

EDIT: Sputning? Sputnik mente jeg…

Som han her:

 

Bildet er hentet her

16 Replies to “Program om donorer”

 1. Du burde se en dokumentar som heter “maybe baby”, eller på svensk “gravid utan man”. Det er en dokumentar fra USA om single jenter/damer som vil bli gravid med donor, noen klarer det, andre gir opp, utrolig rørende faktisk. Hvis du vil se den og ikke finner den på nett (husker ikke hvor jeg fant den), så har jeg den på pcen min, og kan, om du har tålmodighet, feks sende over msn eller noe annet program.
  Bare kom på det sånn i farten… 🙂

 2. Uhkie. Jeg slet litt med det å få lastet opp en hel dokumentar, så jeg lagde like så godt en youtube-konto og lastet opp en dokumentar der.

   
  Jeg har en til men tror ikke jeg får tid til å få lastet opp hele den i dag. Får se.

 3. Og her er fra en radiosending med ei fra Femmis fra fredagen (i går)
  http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=61&date=2011-05-27
  Klikk på 15:30-16:00 (to-tre minutt med nyheter først)
   
  Alle delene til den første dokumentaren er der. Det er bare til å klikke ned på den info-greia like under videoen så ser du linkene til alle delene. Og en 10-12 sekunder mot slutten av hver del er det en sånn “Del 2” – “Del 3” – osv, link å klikke på på videoen (øverst til høyre).

 4. Andreas: Da har jeg iallefall fått sett den første dokumentaren og hørt radioprogrammet. Men så begynte jeg å laste ned “The Kids Are Allright” også…. så da var plutselig min kvote for nedlasting med høy hastighet på det mobile bredbåndet brukt opp for denne måneden. Så den siste dokumentaren må jeg prøve å få sett på et annet nettverk.

 5. Andreas: Tusen takk… men nå er den nedlastet 85% og det gjenstår bare 15 timer med nedlasting, så jeg venter… 😀 Nå går det uansett for tregt til at jeg gidder å bruke youtube, for det går like tregt.

 6. Det er ikke til å laste ned, det er sånn til å se film fra nett. Sånn som youtube. 🙂
  http://eztvstream.com/ <--- her finner du godt om filmer, tv-serier, osv. uten at du trenger laste ned noe som helst, du kan se alt rett på nett. Kjekt! 🙂

 7. Andreas: Supert, men akkurat nå går youtube veldig treigt her også… og jeg har litt mye å gjøre, så data blir nok ikke prioritert, men skal sjekke det opp utover i uka 🙂 Skal blant annet besøke foreldra mine, så da får jeg vel brukt litt nett der, før jeg vender snuten hjem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.