Reiser i morgen :-)

Bare kort innpå her. Jeg har hatt en lang dag og er endelig kommet hjem. Må reise langt for å komme til gynekologen, så det tar fort hele dagen når man også skal handle litt.

 

Pergotime har visst funket fint. Jeg hadde en fin follikkel, og en annen som var aktuel. Så det er en teoretisk sjans for at jeg kan få toeggede tvillinger, men det var ikke stor sannsynlighet selvfølgelig. Jeg fikk også beskjed om at alt så veldig bra ut. Jeg skulle sette eggløsningssprøyte allerede i kveld (på syklusdag 11) og jeg skal insemineres på onsdag. Jeg ringte jo straks til Storkklinikk og fikk time på onsdag klokken 10.00 og derfor tok jeg eggløsningssprøyten i kveld klokken 22.00, 36 timer før insemineringen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har ei venninne som er sjukepleier og som hjalp meg med å sette sprøyten. Jeg trur aldri jeg hadde klart å gjøre det alene. Eller hadde jeg vært nødt, så hadde jeg vel gjort det. Men altså glad jeg slapp.

 

Nå skal jeg snart legge meg. Klar for ny dag i morgen. Målet i morgen er å skaffe et sted hunden kan være og komme meg til København og få et hotell for natten. Skal sjekke flybiletter nå før jeg legger meg. Lang dag i morgen vet jeg.

 

God natt…

 

Klem fra Ønskemor

10 Replies to “Reiser i morgen :-)”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.