På gardermoen…. venter

I dag har jeg virkelig fått god tid. Jeg bestillte det billigste flyet jeg fant i dag og det gikk klokken 19.00. Jeg sov til jeg våknet uten vekkerklokke og trudde jeg hadde masse å ordne før avreise. Men dette begynner å bli rutine og jeg er mere effektiv. Jeg var avgårde nærmere halvtolv og tok toget, jeg gadd jo ikke sitte hjemme å glo i veggen. Framme på Gardermoen klokka 15.00… så her har jeg virkelig fått surret rundt en stund. Kjedelig. Men neste toget ville blitt stress, så da foretrekker jeg litt roligere og jeg slapp å være bekymret for at toget var forsinket. Kunne kjørt bil også, men godt å slippe. Jeg er spent på morgendagen og jeg er så utrolig glad for alt gynekologen kunne fortelle om igår, selv om det var en rimelig kort og enkel konsultasjon uten mye snikksnakk. Det var egentlig veldig fort gjort. Tykk slimhinne og to follikler på høyre side, som kunne finne på å sprekke. Han var ikke sikker på om begge kom da, men det var en sjans for det, og det gjør meg lykkelig. Jeg er også kjempelykkelig for at det ikke var flere. Det som var litt merkelig med den ene… eller det var merkelig for meg, tydeligvis helt normalt og ikke merkelig for gynekologen, var at den største av de to folliklene (eller var det den minste?) hadde en follikkel til inni seg på en måte. Det var visst ikke noe farlig, for den minste kom ikke til å sprekke sa han. Ja, jeg aner jo ikke hva dette betyr, men bekymrer meg ikke, siden ikke han bekymret seg. Rart var det iallefall. Noen som vet hva det betyr? Jeg så selv på skjermen at det var en liten sirkelig inni den store. Merkelig. Uansett var han positiv, og jeg blir så forfjamset over at dette er hans hverdag, mens for meg så er det noe så utrolig spesielt. Han tar liksom ikke på vei, og viser følelser og slikt, jeg er ikke akkurat en stor følelsesklump selv, men noe bor det da i meg og dette er jo snakk om det aller største på jord, som er hans yrke og hverdag. Fantastiske mannen som roer meg helt ned med sin faglige trygghet og autoritet på et vis, mens mitt innerste indre står på spill… et veldig rart spill…

Ventestemning på Gardermoen

 

Klem Ønskemor

5 Replies to “På gardermoen…. venter”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.