12 egg ut

Og det kan man jo ikke være skuffet over.

image

Nå ligger jeg og hviler og spiser.

Ønskemor

14 Replies to “12 egg ut”

  1. Tviler. Alt av rom er fullt og jeg har ikke krefter til å forske mer. Det blir ingen dusj på meg før jeg kommer på nytt rom i morgen iallefall. Så får jeg bare slappe av i dag. Det skal gå.

 1. Lykke til!
  Jeg har selv vært på maigaard i dag.
  Jeg ligger på hotell i Randers. Umulig å oppnå noe da det er skolelederkonferanse i Århus.
  Blir spennende å følge deg fremover.

  1. Ja. De sa på hotellet at det var en konferanse her. Jeg så det var ledig i Randers. Men jeg kunne jo ikke kjøre bil etter uttaket, så jeg tenkte Randers ble for langt vekk. Kjører du bil? Har du også hatt uttak i dag?

 2. Så bra! Det var jo gledelige nyheter. 🙂
  Merker at du er litt lei av disse turene ja. Men nå må det bare ende godt! Jeg ønsker deg hell og lykke mer enn noensinne før, av hele mitt hjerte!

 3. Og nei, det er ikke godt å sove på luftputemadrass. Ikke en gang til nøds. Det blir godt å få en skikkelig seng og en dusj i morgen da. Ellers er det koselig i Danmark eller er du for sliten til å gjøre stort ut av det denne gangen?

  1. Luftmadrassen er faktisk ikke så verst den altså. Hygiene er verst.

   Jeg har bare skikkelig hjemmelengsel nå. Men det er på grunn av logien. Ellers er det bra.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.