oh… sukk… ønsker meg

motebloggenNår jeg ser slike bilder, får jeg virkelig lyst til å svi av noen lapper. Hadde man bare gått gravid litt lenger (eh… mye lenger…), så kunne man kanskje forsvare å bruke så mye penger på mammaklær. Jeg har bare kjøpt meg to mammaplagg: En badedrakt, siden jeg allikevel trengte det, og synes ikke bikini passer så godt når man skal undervise barn, og en kosebukse som jeg nærmest bor i når jeg er hjemme. Resten av mammaklærne jeg bruker, har jeg fått og arvet. De er gull verdt. Men det varer jo ikke lenge.

Bildet er av vakre Silje som skriver KK sin Moteblogg og eg har skrevet om henne før. Disse klærne er fra Isabella Oliver. Og det fine er at mange av klærne dems passer også etter fødsel. Men tør man ta sjansen på det, og bestille fra utlandet? Jeg kjenner det bor en skeptiker i meg, så det blir nok med drømmen… sukk.

Mine egne plagg blir ganske kjedelige i forhold til alle de lekre plaggene som Silje viser seg fram i på bloggen sin. Men jeg har rappet denne strikkejakken av mamma fordi jeg synes den markerer magen min så fint. Den er i tillegg veldig god og varm. Jeg har flyttet inn i den sammen med kosebuksa mi.

IMG_5334

Klem fra Ønskemor

 

4 Replies to “oh… sukk… ønsker meg”

  1. Det er jo ikke mange ukene igjen og midjemålet øker den siste tia. Og når det nærmer seg fødsel vil kanskje magen synke og klær stramme på plasser det ikke gjorde da du kjøpte dem… Sats heller på noe fint og funksjonelt ammetøy (om du planlegger å amme) 🙂

  2. Hei ønskemor

    Vet ikke om du er interessert, men jeg har to poser med mammaklær (til bruk både før og etter fødsel) stående her etter mitt tvillingsvangerskap. Vi har ikke planer om flere barn, og jeg kom på disse posene da jeg leste innlegget ditt. Det ikke snakk om dyre merkeklær, men mammaklær fra H&M, og en ammetopp fra Boob.

    I posene er det ammetopper, deilige lange gensere, en bukse, skjorter/bluser og evt ammesingletter og bh’er dersom det er av interesse. Har også en pose med litt finere topper og bluser som ikke er typisk mamma, men som passer fint over magen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.