Usikker

Nå skjønner jeg hvorfor de anbefaler å vente til testdag. En positiv test kan jeg selvfølgelig fint takle. En negativ også faktisk. Da VET jeg hva jeg har å forholde meg til. Da jeg testet nå, var den negativ en stund, men etterhvert så begynte det å skimtes en svak, svak strek. Jeg har jo alltid vært så bråkjekk og sagt at en strek er en strek, men nå er jeg veldig usikker på om det er det, eller om det er min fantasi. Det er utrolig vanskelig å se og nå vet jeg ikke hva jeg skal tenke. Inntil i dag har jeg vært “ikke gravid” i hodet. Har tenkt at det enkelt kan byttes ut det med “gravid”. Nå byttes den ut med “usikker”. Det er virkelig kjipt. Det synes ikke engang på bildet.

 

image

Klem fra frustrert, utålmodig og rastløs Ønskemor

 

24 Replies to “Usikker”

 1. Oi oi oi! Joda, jeg kan skimte noe på bildet!!!!! Den hadde ikke vært der om det ikke var en grunn til det – men det blir VELDIG spennende å se i morgen!!
  Hurra! Nå ble jeg veldig veldig glad! Stor klem til deg 🙂

  1. Tusen takk… jeg var så usikker på om jeg skulle legge den ut, for jeg var så redd at ingen skulle tro meg. Men det er et ørlite håp nå. Men GUD BEDRE!!!!! og jeg venter på FREDDAN NÅ!!!!!!!!!!!!!

   1. Det er et stort håp!!

    Jeg må si at jeg aldri har blitt så oppriktig GLAD som dette før når noen i bloggverden har testa positivt – men så er jo du litt mer virkelig også siden jeg har møtt deg! 🙂 Dette er pokker meg på tide at du får til!!:)

 2. Herre er jo helt fantastisk, og som lilleboffen sier: det ER en strek der! Åh som vi krysser alle fingre og tær! No må den streken bare bli sterkere!

 3. Jeg ser en strek….jippi:) dette her er testen jeg tok 3 dager før testdag når jeg var gravidhttp://drommenombarn.blogspot.no/2012/01/tok-en-graviditetstest-na-nettopp.html

  Din er jo ganske lik….så jeg aner en liten graviditet på gang<3

  1. Ja, den er ganske lik. Eller jeg mener at min er litt svakere da. Men det sto nedover i kommentarene der at du hadde tatt en el-test dagen før, så nå kom jeg på at det går an. Så jeg fant fram en gammel som var gått ut på dato for lengst, og den var helt klart litt sterkere. Ikke som en positiv el-test, men helt klart sterkere enn på g-testen. Omtrent som den el-testen du hadde tatt. 🙂

 4. ja, jeg ser også strek! du vet jo godt hvor vanvittig hvit den er når den er blank..! veldig spennende! jeg håper så inderlig at det blir baby på deg nå!!

  1. Tusen takk… ja, jeg vet jo at en negativ test absolutt ikke har antydning til strek en gang. Men nå ble det med ett så vanskelig. Jeg har sett flere slike bilder hos andre tidligere, og vært raskt ute med å gratulere og være skråsikker. Har aldri tenkt at jeg skulle bli så usikker på dette. Men det ER virkelig vanskelig å være helt sikker på at det ikke bare er fantasi.

  1. Ja, jeg har kjøpt CB digital, så den skal jeg teste i morgen. Jeg kjøpte en til med strek som reklamerte for å vise positivt tidlig. Gleder meg til å teste i morgen.

 5. Her er det en strek ja, så fantastisk og som jeg unner deg den streken! 🙂
  Spent på å se hvor mye den vokser og er helt sterk og tydelig på fredag! Krysser fingre for at begge to spirene har klort seg fast der inne.

  1. Ja, det er fantastisk. Det går sakte, men sikkert opp for meg nå utover dagen. Håper så virkelig at dette holder nå. Jeg orker ikke en runde til.

 6. Ser streken tydlig og godt jeg. Hadde selv ikke noe sterkere enn det før etter forventet mensen. Jeg har fått to barn og begge gangene bare viste jeg jeg var gravid og testet 1 uke før forventet mens og fikk lik strek som du har. Bør ikke engang myse. Den er der. Skal se den i morgen tidlig også er der :))

  1. Ah… så bra at du ser den. I morgen er det mulig at det blir en slik digital CB-test. Jeg håper så inderlig at den lyser sterkt og klart “gravid” mot meg i morgen tidlig 🙂 Håper du har rett

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.