ivf

Og en eggløsningstest.

“Drømmen om barn” minnet meg om dette innlegget som hun postet en dag tidligere etter sitt forsøk. Hun var da på rugedag 11 slik jeg kan forstå (?). Jeg er i dag på rugedag 12. Dagen før hadde hun tatt en el-test som ga litt tydeligere utslag. Derfor fant jeg fram en gammel el-test og fikk fram dette:
image

Jeg har tidligere prøvd el-tester mens jeg har ventet på positiv test, men de har vært like hvite som g-testene. Og her er det jo ikke tvil om at det er strek da. Denne er ikke så sterk som en positiv el-test, men den er MYE sterkere enn de el-testene jeg har tatt når jeg har lurt på om jeg kan være gravid. Så det er et lite håp.

Hilsen Håpefull Ønskemor

 

8 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.