Og en eggløsningstest.

“Drømmen om barn” minnet meg om dette innlegget som hun postet en dag tidligere etter sitt forsøk. Hun var da på rugedag 11 slik jeg kan forstå (?). Jeg er i dag på rugedag 12. Dagen før hadde hun tatt en el-test som ga litt tydeligere utslag. Derfor fant jeg fram en gammel el-test og fikk fram dette:
image

Jeg har tidligere prøvd el-tester mens jeg har ventet på positiv test, men de har vært like hvite som g-testene. Og her er det jo ikke tvil om at det er strek da. Denne er ikke så sterk som en positiv el-test, men den er MYE sterkere enn de el-testene jeg har tatt når jeg har lurt på om jeg kan være gravid. Så det er et lite håp.

Hilsen Håpefull Ønskemor

 

8 Replies to “Og en eggløsningstest.”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.