Hvor irriterende er ikke dette?

image

Testfeil! 🙁

Jeg hadde kjøpt en test til og jeg er fremdeles ikke 100 prosent overbevist.

image

Ønskemor

6 Replies to “Hvor irriterende er ikke dette?”

 1. Så irriterende! Men den under har jo strek! Du er gravid! Vettu tenkte på hvor spent og glad jeg var for deg i hele går. Dette er så velfortjent, endelig:))
  Morgefrisk hilsen fra sandramedhjertetihånden og sønnen som våkner 0515

  1. Det er faktisk en veldig svak strek på denne testen og altså. Men jeg vet enda ikke om det er i mitt hode jeg ser den, eller om den faktisk er der.

   1. Jeg ser den jo, så ikke bare i ditt hode. Når jeg testa fjorten dager etter inseminasjon da jeg var gravid var den ikke like rosa som “sammenligningsstreken”, og du har ikke testdag før fredag?! En strek er en strek:) og du har definitivt en strek:) men skjønner det er vanskelig å fatte og tro på det!

 2. Kjipt med clearbluetesten, men mulig at det uansett er litt tidlig å teste med den? Har inntrykk av at de trenger litt mer for å slå ut. Og du er nok gravid – lite ålreit om den da viser “ikke gravid”! Kjøp ny og ta i morgen 🙂

  1. Ja, kanskje det egentlig var bra at den fikk testfeil. Sikkert bedre enn “ikke gravid”. Til fredag skal jeg heldigvis ta blodprøve også da. Så da MÅ jeg jo få et riktig svar. Jeg skal definitivt kjøpe ny i dag og ta i morgen tidlig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.