Rekker ikke alt!

Det strømmer inn mailer, sms’er, facebookmeldinger, og til og med telefoner. Det er veldig hyggelig, men også litt slitsomt. Jeg prøver å svare alle, men det er veldig vanskelig. Så dersom du har sendt meg mail, så skal jeg svare, når jeg har tid. Jeg synes det er utrolig hyggelig å bli kjent med så mange nye mennesker.

Ønskemor

10 Replies to “Rekker ikke alt!”

  1. Tack för din kommentar i min blogg. Jag har inte fått insticksprogrammet som krävs för att se ditt program att fungera, men så snart jag får till det ska jag kika.Stort lycka till med babyprojektet! Det är så värt det.

  2. Ja, kan virke som at jeg har blitt litt kjendis. Og for det meste skal jeg jo ikke klage på det, for det har ikke skjedd noe negativt, bare positivt. Men litt slitsomt er det, når man har har som målsetning å svare på alt. Jeg skal det, men det må bare ta litt tid.Mamma Vilja: Jeg sliter selv med å få sett på Nrk nett tv når jeg bruker firefox som nettleser. Jeg får det helt greit til med Opera, andre har jeg ikke prøvd. Men når jeg bruker firefox får jeg beskjed om at jeg må laste ned et programtillegg, men det har jeg ikke fått til. Håper dette var et tips som hjelper

  3. Okie. Det finnes en annen løsning, men bildet blir ikke like bra. Men det er vel en smaksak. Uansett, hvis du ser helt øverst, der det står, "Nyheter, TV, Radio, Snarveier, Søk". Under "Søk" det står det "instillinger|hjelp". Klikk på "innstillinger" der. Der kan du bytte over til "Silverlight" i stedet for Windows Media Player". Kan være det fungerer bedre, eller uh, i det hele tatt?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.