Rugedag 6 – intet nytt

Kan vel ikke si at positiv graviditetstest er noe nytt i og med at jeg satte hcg-sprøyte i går, så var jo det bare å forvente og betyr virkelig ikke at jeg er gravid i det hele tatt.

En ting som jeg opplever hver morgen er smerter. Første gangen jeg opplevde det var dagen etter uttaket. Jeg kjente at jeg måtte på do (bimmelim bare) og syntes trykket av en full blære var forferdelig smertefullt. Det roet seg litt ved å gå på do men det kom tilbake. Den samme smerten har jeg nå hatt flere morgener på rad nå. Jeg våkner og kjenner jeg må tisse, men går ikke opp med en gang, men ikke lenge etter gjør det så intenst vondt der hvor blæra trykker at jeg forsiktig får karret meg til doen. Trykket og smerten forsvinner når jeg får tømt blæra. Merkelig. Jeg lurer på hva det kan være? Ei anna som har vært gjennom ivf, mente det kunne være at de hadde råket blæra under uttaket når vi pratet om de smertene jeg hadde morgenen etter uttaket, men kan det være det når det er så lenge etter? Uansett: Smerten går jo over, så jeg føler jo ikke det er noe farlig som jeg bekymrer meg over. Jeg bare lurer litt.

Ellers har jeg ikke begynt å tisse så mye at jeg må opp på natta enda. Det gjorde jeg jo etter det første ivf-forsøket, da jeg hadde kjemisk graviditet. Håper jo det skal skje da.

Nå er det bare å fortsette å smøre seg i tykke lag med tålmodighet. Det er enda over en uke til testdato.

Klem fra litt utålmodig Ønskemor

2 Replies to “Rugedag 6 – intet nytt”

  1. Spennende tid du er oppi nå, tenker mye på deg. Men ikke for å skremme, kanskje du er litt overstimulert? Jeg har vært det selv og kjenner meg igjen i litt av symptomene dine, jeg hadde anbefalt en time hos gyn. Men om du er overstimulert så er jo det positivt med tanke på at en da har større sjangs for å blir gravid. Masse lykke til videre

    1. Ja, du kan tro jeg allerede har googlet overstimmulering opp og ned i mente og det er helt klart at det kan være det. Men tegnene er ikke så sterke at det er noen fare på ferde trur jeg. Siden jeg har tatt hcg-støtte, så kan det ha trigget fram enda mer overstimulering også, så det er jeg fullt klar over. Jeg vurderte litt i går om jeg skulle ta kontakt med klinikken og høre. Men jeg har ei venninne som er gynekolog, så jeg har hatt løpende kontakt med henne, og vi har kommet fram til at det kan hende at jeg er litt overstimmulert, men at det ikke er så alvorlig at jeg skal bekymre meg. Jeg måler bukomfang og vekt og dette er stabilt, så dersom jeg har en del væske i buken, så er det iallefall stabilt og da kommer kroppen til å fikse dette selv uansett om jeg er gravid eller ikke. Men jeg følger med på om det blir verre, og skal oppsøke lege/gynekolog om jeg flir verre. Enn så lenge, innbiller hodet mitt meg at jeg er bittelitt gravid 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.