sliten og dårlig form

De to siste ukene har vært litt berg og dalbane og jeg skyller på synarela. Jeg har tidvis sovet dårlig, og omtrent annenhver dag har vært pyton. Hetetoktene/frysetoktene har kommet kastende over meg når jeg har minst ventet det og har gjort at jeg har blitt helt kvalm til tider. Hodepinen og matlysten har kommet og gått i takt med søvnproblemene. Men i dag, ser jeg endelig, forhåpentligvis slutten på denne slitsomme perioden. Jeg setter min første gonal-f-sprøyte i kveld (folikkelstimulerende hormon). De fleste som opplever bivirkningene av synarela opplever at de forsvinner når man starter med stimulering. Jeg håper det samme skjer med meg. Jeg har hatt voldsomme bivirkninger tidligere når jeg har begynt med stimulering, men da har jeg brukt elonva+gonal. Denne gangen er det bare gonal, og jeg har aldri før hatt bivirkninger når jeg bare har gått på gonal. Så jeg krysser fingrene. Jeg orker rett og slett ikke flere slike dårlige dager.

Jeg hadde heldigvis en bra dag på torsdag på møtet med Bioteknologirådet, men i går var grusom. I dag kjennes bedre. Jeg forsøkte i hele går å skrive på et innlegg her om møtet, men klarte ikke å få konsentrert med godt nok og lenge nok til å skrive ferdig. Jeg håper på at jeg skal få skrevet ferdig om tankene mine om møtet i dag.

Før møtet på torsdag var jeg forresten til Strømstad igjen. Det er gratis med bilpakke på morgenseilingen, så jeg var i Strømstad klokka 10.30, handlet medisinene mine, plukket opp en annen singelmor på Nordby og freste avgårde til Oslo, og skulle etter planen rekke møtet med god margin (vi kom fem minutter for sent). Etter møtet var det bare å frese hjem igjen, for å rekke styremøte i nystartede fema og jeg kom en halvtime for sent til det. Så det var litt av en tettpakket dag. Det var godt det var en av mine gode dager, ellers vet jeg ikke. Jeg fikk vel heller straffa for det i går.

I dag er bedre og jeg skal få gjort litt husarbeid og en del av todo-listen min som er som et langt år.

 

utepotter
Blomstene utenfor inngangsdøren min. Jeg elsker hortensia

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “sliten og dårlig form”

  1. Kära du, vad jobbigt du verkar ha det. Jag som bara sprayat med Synarela i 16 dagar mådde dåligt, så jag kan tänka mig dig som varit på den så länge. Jag har mina 2 gånger med Gonal inte mått dåligt alls va det. Inte annat än att jag känt mig uppblåst och spänd i magen på slutet på grund av äggblåsor, men det får man kanske räkna med. Hoppas verkligen du mår bättre redan imorgon och att du får en fin helg. Klem

    1. Ja, jeg er glad jeg ikke begynte å få slike bivirkninger før de siste to ukene. Jeg hadde først fire fine uker uten bivirkninger, så det har gått greit. Ja, litt oppblåst på slutten av stimuleringen kan vi leve med. Denne gangen skal jeg reise sammen med mamma til Danmark, så det gjør det veldig greit. Så kan hun kjøre om jeg er full i magen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.