Sliten og uggen…

I går kom jeg meg i seng klokken 24.00 og da kom jeg plutselig på at jeg ikke hadde skjekket om jeg hadde fått svar på mailen jeg hadde sendt til et hotel for å høre om de hadde ledig rom til meg i natt. Jeg sto derfor opp igjen for å sjekke. Det var fullt. Jeg hadde også fått tilbake en mail tidligere på dagen med samme beskjed. Så nå fikk jeg gå vekk fra plan a: å finne et billig sted med rabatt for Stork-kunder, til plan b: å bestille på nett. Det ble en del dyrere enn jeg har betalt tidligere, men det er iallefall et koselig hotell og en norsk resepsjonist! Så utrolig deilig å skjønne hvor mye morgenmaten kostet uten at jeg måtte konsentrere meg litt ekstra. Dessuten, så er jo dette siste Købenturen i denne omgang, så da kan jeg jo ta meg råd til det :-). Jeg sovnet vel kanskje i ett-tiden i natt og opp klokka halvfem for å rekke å dusje og ordne meg før turen. Jeg skulle jo bli filmet, så når valget sto mellom litt ekstra skjønnhetssøvn eller litt ekstra skjønnhetspleie, så falt valget på det siste.

 

Dagen har gått slag i slag, med filming på flyplass, i flyet og i Køben. For meg så innebærer denne filmingen først og fremst at jeg kan fokusere på noe annet enn bare babylaging og det er deilig. Egentlig, så har jeg vel nesten koblet de tankene ut uansett. Det går mest på autopilot. Få det gjort, så får jeg forholde meg til realitetene den dagen jeg står med en positiv test i hånda.

 

Dagen hadde noen helt klare høydepunkt og det aller mest spennende var nok å få komme inn på laboratoriet og se nitrogentankene. Fy søren! Der var det et helt rom fullt av digre tanker. Det er jo mange som har sine “søskensvømmere” liggende der på vent. Da jeg kom, forsvant det også en mindre tank på vei ut døra. Sikkert en transporttank. Men iallefall: Jeg fikk også se på svømmerne i mikroskop. Det var så utrolig fasinerende. Det var utrolig mange svømmere, og så ivrige de var da! Det måtte da love godt for dagen i dag og i morgen.

 

Nå kjenner jeg at jeg er helt mettet av inntrykk og jeg er rett og slett litt sliten og uggen. Det blir ikke noe bilde i dag iallefall og jeg er litt tom i hodet og vet ikke helt hva jeg skal fortelle om. Men jeg tenkte at jeg kunne spørre dere om det er noe dere lurer på? Så nå slår jeg til og føler meg som en skikkelig blogger og åpner opp for en spørsmålsrunde, selv om jeg egentlig ikke helt skjønner poenget med slike spørsmålsrunder generelt. Jeg har svart på VELDIG mange spørsmål i dag, så jeg kan like gjerne svare på noen til om det er noen som lurer på noe?

 

Foresten: Jeg kjente et lite stikk i livmora da hun inseminerte meg i dag, og det har jeg aldri kjent tidligere. Jeg har igrunnen kjent veldig lite tidligere. Det var som en skikkelig “mens-murring” og jeg har kjent at den følelsen har hengt litt igjen utover dagen og det har ikke vært veldig godt. Men det føles jo allikevel godt å kjenne at noe faktisk har skjedd. Hun var foresten også helt enig med meg i at det kunne være lurt å prøve dobbel inseminering denne gangen, så jeg har betalt for to og har avtale i morgen. Jeg har også en hyggelig avtale om å møte en barndomsvenninne før jeg skal til Stork i morgen. Det er deilig å fylle dagen med litt konkret innhold. Etter inseminasjonen i morgen står shopping på planen for jeg trenger nye sko 🙂

 

Ønskemor

18 Replies to “Sliten og uggen…”

 1. Jeg har et spørsmål!! Når kommer dokumentaren om det du holder på med, på TV? Kommer du til å gi beskjed til oss om det? OG – er du anonym i den reportasjen?
  Lykke til med alt kjære deg 😀 Krysser fingrene for at dette er DIN måned!
  Klem

 2. Åh, støtter Andreas! Hva skal barnet hete? 😉
  Nei, asså sånn ellers lurer jeg ikke på så mye. Utrolig spennende å følge med på ny tur! Blir vanvittig spennende å se hvordan det går denne gangen! Håper virkelig det går din vei denne gangen. 🙂 klem

 3. Det er spennende å følge deg på “reisen” din, og jeg krysser virkelig fingrene for full klaff denne gangen! Gleder meg til å se programmet på tv!! 😀
  Stor klem! 🙂 🙂

 4. Hei så oppslag om bloggen din på Storkklinikken i går. Vi var deg till tidligere på dagen enn deg. Men vi var nok på samme fly, for vi så kamerateamet. Vi fleipet faktisk om at de kanskje filmet noen som skulle til Stork…..hehehe. Vi var forresten på stork for 2. gang i går. Vi er et lesbisk par og kommer til å følge bloggen din videre. Lykke til i dag og med testing om en to ukers tid! Så får vi krysse fingeren for at både du og vi er gravide!

 5. Toppenavheia: Tusen takk.. ble en fin tur, men utrolig godt å komme hjem også… borte bra, men hjemme best. Hva jeg føler har jeg prøvd så godt jeg kan å beskrive for nrk… men jeg hater det spørsmålet, så jeg gjør det ikke flere ganger 🙂

 6. Alex2012: Så utrolig morro å høre! Jeg smilte skikkelig da jeg leste denne kommentaren. Tenk at det faktisk var slik. Ja, vi brukte nok litt lenger tid på å komme oss fra flyplassen til Stork, men vi var der ganske lenge, så det er rart dere ikke så oss egentlig 🙂
  Jeg hadde blitt utrolig glad om dere kunne kommentere her om to uker for å fortelle hvordan det gikk. Tenk om vi begge er gravide da… helt utrolig… unnfangelse på samme dag :-)og samme termindato… det hadde vært kjempeartig 🙂

 7. Vi kommer selvfølgelig til å oppdatere deg på hvordan det går om litt under 2 uker. Vi kommer nok ikke til å teste noe før dette.
  Vi hadde time på Stork 11.30 på torsdagen og var nok ute igjen litt før 12.30, vet ikke om dere allerede var der da? Vi er som deg veldig fornøyd med måten vi har blitt tatt vare på av jentene på Stork.
  Følger med deg videre

 8. Alex2012: Jeg hadde time klokka 13.00, men vi kom dit med alt utstyret først for å slippe å drasse det rundt. Også skulle vi komme tilbake sånn litt etter halvett trur jeg. Husker ikke tidene. Da vi kom med utstyret trudde jeg klokka var sånn halvtolv jeg… men jeg husker ikke tidene riktig. Vi har nok på et mystisk vis klart å “unngå” hverandre på klinikken. Jeg har avtale om å teste med tv-teamet fredag den 1.juli, men så har jeg kommet på at det kanskje er litt sent, så jeg prøver å få det flyttet til onsdag den 29.juni. Da er det garantert at ikke TR har kommet, så det blir spennende. Da kan jeg jo heller ikke teste noe tidligere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.