Slutt å tenk!!!

Nå må jeg si til meg selv at jeg må slutte å tenke på det. Jeg er spent, det kiler i magen og jeg kan ikke vente. Jeg dagdrømmer om magen som vokser, om barnet som gråter eller ler og sover og…. alt…. og jeg planlegger detaljer… hver minste detalj tenker jeg på. Jeg tenker på det praktiske med jobb, økonomi, permisjon. Kunne ikke bare tiden gå litt fortere? Ventetiden er nesten ikke til å holde ut. En vakker dag kommer jeg vel til å angre på at jeg ber om at tiden skal gå fortere. Men bare nå… Kan ikke tiden gå litt fortere nå. Jeg er så spent! Om to uker gjør jeg meg klar til reisen, eller kanskje jeg allerede er på vei til Danmark? Jeg klarer ikke vente… ventetiden er uutholdelig.

Men ironien er at ventetiden også er god. De deilige kriblingene er gode å kjenne på også. Jeg er spent, men optimist. Jeg leser om kvinner som ikke klarer det eller som bruker masse tid, energi, følelser og penger. Men fremdeles har jeg ingen grunn til å tro noe annet enn at dette skal gå veldig greit for meg.

Mitt lille storkebarn, jeg venter på deg, for jeg vil kjenne deg og være sammen med deg for resten av lievet…

Din Ønskemamma

7 Replies to “Slutt å tenk!!!”

  1. Jeg tror det er sundt å tenke litt jeg – så lenge man ikke tar skikkelige dypdykk og aldri kommer opp igjen!
    Du kommer til å bli en fantastisk mamma! Det er jeg sikker på!

  2. Pergoberta: Takk for det. Joda, men det er veldig godt å bare leve her og nå også og fokusere på det, da går tiden fortere 🙂 God bedring foresten. Hørtes ikke bra ut med feber nå.

  3. Jeg er enig med Pergoberta, du er reflektert og gjennomtenkt, i tillegg til at du har et godt hjerte. Du vil bli verdens beste mamma, det er sikkert! 🙂

  4. mittstorkebarn: Oi, nå fikk jeg litt dårlig samvittighet på grunn av den kommentaren. Jeg vil jo ikke såre alle de andre, for jeg liker de også. Men du er litt annerledes Andreas 😀 Alle dere andre: Jeg er glad i dere også :-X

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.