Smelt <3

Som jeg skrev i går, så dro jeg på kaffebesøk til broren min og hans samboer og barn i går. Jeg fikk den store ære: å hjelpe lille nevø på litt over to år med kveldsstell, lese bok og legging. Det var han selv som fikk velge at jeg skulle det. Skikkelig kosestund. Det som var stas, var meldingen jeg fikk fra svigerinne i dag. Da han hadde våknet i dag grytidlig, så hadde han ropt navnet mitt og at han var ferdig å sove. Skikkelig klar for ny dag og mere tantelek <3 Smelt… mitt vakre tantebarn.

Ellers så er jeg fremdeles litt stinn i magen, tisser mye og vondt i venstre side. Men kanskje ikke like voldsomt som i går. Det er ingenting annet å gjøre enn å smøre på noen flere tykke lag med tålmodighet.

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Smelt <3”

    1. Ja, det er mer og mer stas å være tante som tiden går. Han er jo så utrolig nydelig!!! Og så bestemt da! 🙂 Det blir veldig stas å gi han søskenbarn. 🙂

  1. Hihi, så koselig med ordentlig kosestund! Jeg skal til en venninne å hilse på deres siste lillegull som bare er noen uker gammel. Gleder meg 🙂 Håper magen din roer seg snart!

    1. Ja, det er veldig stas. Magen er mye roligere… jeg skulle gjerne hatt slike gravidsymptomer myyye lenger jeg da 😉 Men jeg håper de kommer tilbake. Håper det går bra med deg også 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.