Snart trekning på min giveaway! (doble sjansene dine til å vinne)

Jeg vil bare minne dere om at jeg har en giveaway på gang, og den kommer jeg til å trekke i morgen kveld, skal vi si klokka åtte? 20.00 it is… da trekker jeg vinneren av et gavekort på 200 kroner fra pledd.net.

 

I begynnelsen var jeg redd jeg ikke kom til å få noen som ville være med i trekningen, men det har jaggu sigi på. Så det er bare å hive seg på. En av de første som ble med var Pergoberta og hun var så snill og la ut link på siden sin til min giveaway. Nå har hun en helt lik giveaway på sin blogg. Så nå har du muligheten til å doble dine sjanser til å vinne. Jeg var litt skuffet da jeg fikk så fin giveaway på min blogg for da hadde jeg jo ikke mulighet til å vinne selv. Derfor skal jeg helt klart være med på Pergoberta sin giveaway. Jeg vil ha et slikt unikt babyteppe til min lille når den dagen kommer (for det gjør den). Da hadde det vært så koselig med et rosa eller blått teppe med navn, fødselsdag og lengde og vekt ved fødsel på. Et minne for livet. Morsomt å ha til senere høytideligheter som komfirmasjon ol.

 

Her er bannere med linker til både min og Pergoberta sin givaway. Hiv deg på du også!

 

   

 

Lykke til!

 

Ønskemor

3 Replies to “Snart trekning på min giveaway! (doble sjansene dine til å vinne)”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.