Ukategorisert

Spent…. nytt startskudd i dag!

I dag skal jeg ringe til CFC. Jeg er så spent og det føles som at i dag går startskuddet for en ny epoke i prøvingen min. Nå skal jeg virkelig igang med ivf, og jeg skal bli gravid til sommeren! Det er ganske nøyaktig to år siden det første startskuddet gikk og jeg satte igang med inseminering og skulle lage storkebarn.

En ting jeg har lurt på: Kan jeg egentlig fortsette å kalle bloggen for “mitt storkebarn” når min baby ikke blir laget på storkklinikk? Det er liksom ikke så lett å bytte navn nå. Dessuten, så har jeg blitt glad i det navnet. Og man snakker jo om at det er storken som kommer med babyene, så da går det kanskje allikevel? Jeg er liksom litt usikker.

Klem fra en spent Ønskemor

 

12 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.