Spent…. nytt startskudd i dag!

I dag skal jeg ringe til CFC. Jeg er så spent og det føles som at i dag går startskuddet for en ny epoke i prøvingen min. Nå skal jeg virkelig igang med ivf, og jeg skal bli gravid til sommeren! Det er ganske nøyaktig to år siden det første startskuddet gikk og jeg satte igang med inseminering og skulle lage storkebarn.

En ting jeg har lurt på: Kan jeg egentlig fortsette å kalle bloggen for “mitt storkebarn” når min baby ikke blir laget på storkklinikk? Det er liksom ikke så lett å bytte navn nå. Dessuten, så har jeg blitt glad i det navnet. Og man snakker jo om at det er storken som kommer med babyene, så da går det kanskje allikevel? Jeg er liksom litt usikker.

Klem fra en spent Ønskemor

 

12 Replies to “Spent…. nytt startskudd i dag!”

 1. Spennende reise du begir deg ut på nå:) Ønsker deg all hell og lykke på veien:)
  Å klart du kan kalle bloggen din for “Mitt storkebarn”. Syns det er et veldig passende navn og jeg tror mange av oss skulle ønske at det virkelig var storken som kom på besøk. Da hadde vi iallefall sluppet all denne ekstra belastningen vi må igjennom.
  De beste ønsker videre, heier på deg!!!

 2. Lykke til Ønskemor….
  “Mitt Storkebarn” er et flott navn på bloggen syns jeg, fortsett med det 🙂
  Hilsen fra en som håper på full klaff for deg.

 3. Du kan bare ikke bytte navn på bloggen nå. Ønskemor og mitt Storkebarn er liksom blit synonymer i ordboka, og det passer veldig godt sammen. Og det er jo storken som kmmer med barnet uansett, er det ikke?;-) Ønsker deg all hell og lykke fremover, krysser alt som kan kysses for deg! Ikke sikkert et hjelper, men det gjør heller ingen skade 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.