Godt å være igang igjen!

Da har jeg fått pratet med Svend Lindenberg og jeg blir så ivrig og får jo mest lyst til å sette igang med en gang!

Han startet med å si at jeg skulle ha kort protokoll siden jeg har en gang blitt overstimulert på pergotime. Men da jeg fortalte om mistanken om endometriose, så sa han “Ja, så har du det. Disse legene er gode og vet hva de snakker om” Jeg synes det er så rart at de kan si at jeg har endometriose uten at de har klart å påvise det ved lapraskopi. Så irriterende at de ikke fant det i lapraskopien altså. Men Svend Lindenberg sa akkurat det samme som både gynekologen i Finland og han jeg går til i Norge. Jeg har så typiske kjennetegn på endometriose, så det kan egentlig ikke være mulig at jeg ikke har det. De kjenner den med fingeren og da skriker jeg av smerte, så da har jeg endometriose da.

Da blir det lang protokoll med nedkjøring på nesespray først. Jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig glad for det. Av alt jeg har lest om dette, så virker det som det beste. Jeg er også glad for at alle de tre gynekologene sier det samme. Det virker trygt. Da skal jeg starte med nesespray på syklusdag 21 og må regne med en dk-tur omtrent en måned senere. Det passer helt perfekt med sommerferien min. Det ser nemlig ut til at CD21 kommer på siste skoledag, iallefall ikke langt unna. Og da blir det DK-tur i andre halvdel av julimåned og dermed en aprilbaby. Helt perfekt.

Men så begynner tankene å spinne da. Jeg er på syklusdag 19 nå. Hva om jeg klarte å skaffe nesesprayen til lørdag og bare kan begynne med en gang? Jeg må bestille sæd minst 10 virkedager før jeg trenger den på klinikken, og det rekker jeg jo fint. MEN jeg har virkelig ikke tid til å være borte fra jobb nå…. argh…. en fin tanke var det da.

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.