Sunt kosthold og klar for testing

Etter at jeg begynte å fokusere på å spise sunt og spise i forhold til hva som er bra i forhold til endometriosen min, så har jeg virkelig fått tilbake appetitten. Jeg var så ekstremt matlei og veldig kjedelig i matveien. Jeg var rett og slett lei av å både lage og spise mat og det ble mange lettvinte løsninger. Men etter at jeg fikk øynene og interessen opp for at jeg faktisk kan gjøre en forskjell for kroppen min ved å være bevisst på hva jeg spiser, så har jeg virkelig fått tilbake apetitten. Jeg har funnet mange retter og matvarer som jeg ikke ante om tidligere, og som er så nydelig at jeg klarer nesten ikke la være å sitte å si “mmmm” mens jeg spiser. I dag har jeg funnet hummus… og nå er jeg mest skuffet over at jeg ikke fant ut tidligere hvor godt det egentlig smaker. Det er superenkelt å lage og passer både til middag, som dipp og pålegg. I dag har jeg gått og knasket sunt knekkebrød med hummus på og har igrunnen vært stappmett siden jeg sto opp. Nå har jeg spist middag, og er selvfølgelig fremdeles mett… og nå skulle jeg så gjerne spise mer, så jeg skulle ønske at jeg ikke var så innmari mett. For en deilig følelse, men jeg tviler på at det kan være et tegn på at jeg er gravid nå da.

I morgen er jeg klar for å starte med testekjøret. Jeg satte den siste hcg-sprøyta i dag, så jeg vet jo at den er positiv i morgen og også en god stund framover, men jeg vil teste allikevel for å sjekke utviklingen. Jeg kommer ikke til å legge ut daglige bilder av det, men etterhvert, når jeg har en del å sammenlikne med hverandre, så kommer jeg nok til å legge ut bilder. Det blir jo spennende å se om den blir svakere, om den blir helt negativ, om den blir positiv igjen, eller kanskje den bare blir sterkere? Eller først svakere, før den blir sterkere, men aldri riktig negativ. Jeg liker å følge med på hva som skjer, og selvfølgelig skulle jeg gjerne visst mye mer enn det de testene kan fortelle meg, men det er det nærmeste jeg kommer kontroll på hva som skjer med kroppen min nå, så da blir det slik.

Ellers så har jeg til og med besørget for sunt snacks i hus i tilfelle jeg får besøk av noen barn som har kledd seg ut. Jeg har nemlig poppet popcorn med kokosolje. Så viss de ikke liker popcorn, så synd for dem. Jeg har iallefall prøvd og jeg kan tenke meg at dem får nok annet søtsaker, så at de ikke får enda mer av meg er bare bra.

 

Klem fra smilende, stappmett Ønskemor

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.