Statistikk

Siden jeg begynte å skrive på egen server med wordpress har jeg ikke hatt noen statistikkløsning. Jeg har lastet ned utallige varianter av innstikk, men ikke fått noe særlig dreisen på det. Jeg har syntes at det var litt kjedelig. Ikke det at jeg på død og liv må vite hvor mange lesere jeg har, men det er litt artig å følge med på. Endelig har jeg funnet ut hva som funker optimalt (trur jeg). Jeg har lastet ned noe som heter Jetpack. Det funker som søren. Jeg har ikke helt fått til å legge noe ut på siden, men det er heller ikke så viktig. Kommer kanskje senere.

Iallefall…. det jeg skal fram til her, er at Jetpack har gitt meg muligheten til å se ganske mye. I går fikk jeg øye på at det var noen som linket til meg fra et forum på kvinneguiden, og måtte inn å se hva det var for noe. Der kom jeg over en fotvilet jente som lurte på hvilke muligheter hun hadde til å få hjelp i Norge. Mange kommentarer hadde hun fått, og mange som ikke hadde så mye oversikt over dette temaet. Alt dette ble skrevet den 4.februar, noe i går, men det ser ut til at hun jenta som trengte hjelp ikke har vært innpå der siden 4. feb. Håper allikevel hun har lest kommentaren som jeg la igjen der som forhåpentligvis kunne oppklare en del av det hun lurte på. Det var jo ikke mye håp å spore i mage av de kommentarene hun hadde fått heller.

Nå oppdaget jeg at en helt ny svensk blogger, har lest min blogg. Takket være track-back på wordpress (kommer som en kommentar på innlegget det lenkes til). Måtte jo lese den også. Spennende. Bloglandia begynner å bli veldig stort spør du meg og etter at jeg “åpnet opp grensa til Sverige” må jeg rett og slett begrense hvilke blogger jeg følger. Denne vil jeg iallefall følge en stund for å se hva denne dama har å komme med. Ønsker henne iallefall lykke til på sin reise mot singelmortilværelsen.

Så var det gårsdagens gladnyhet! Iallefall for min del: Et Ønske har bestemt seg for å åpne bloggen sin igjen. Jeg er så glad i å lese hennes tanker…

Ønskemor

edit: Ja… eh… kremt… rettet opp en liten skrivefeil i overskriften…

16 Replies to “Statistikk”

 1. Jeg er den skyldige bak KG. Jeg tenkte at du vet jo mye og det du ikke vet, det er det alltids noen annen som er innom bloggen din som vet. Så hvis hun kontaktet deg så ville hun sikkert få svar.
  Du så skrivefeilen jah. 😉

  1. Åja… tenkte det måtte være en av dere som leser her fast. Takk for at du tipset. Jeg har ikke hørt noe… jeg er litt imponert over deg som kommer inn på så utrolig mange sider om dette temaet….

   1. Det var bare ren tilfeldighet at jeg så den. Det kan jo være den som skrev hovedinnlegget titter innom en gang iblant for å se om det er kommet noe svar?
    Kvinneguiden er litt sånn. Men ofte får man faktisk gode råd og svar. 🙂

    1. Ja, får håpe at hun ser det. Hun trenger noen svar som hun ikke fikk da hun stilte spørsmålet. Har aldri vært inne på kvinneguiden før jeg. Er i det store og det hele lost i slike forum på nett.

     1. men takk for tipset… skal se hva det blir til. Behovet har ikke meldt seg enda. Går jeg inn der, er jeg redd for å bli hekta, så kanskje best å holde seg unna

 2. hehe ja, det var det da. 😉
  Ja, man blir lett hektet hvis en begynner å sitte der. Men det er en fin plass hvor en kan få svar på selv de rareste spørsmål. Det finnes mange lærere der også. Trenger du idéer eller forslag til noe å skape eller gjøre i timene så er det bare til å slenge ut et spørsmål på KG.
  Som sagt, det er kjempemange hyggelige mennesker der. 🙂

  1. hm… nå ble jeg nesten overtalt… skal tenke på det… nå er det iallefall nok av annet å ta seg til… har solgt sengen min for å få plass til loftssengen, så nå skal jeg få den andre ut… deilig å ha noe praktisk å henge fingra i.

 3. Vad roligt att du hittade till min blogg när jag länkade till din. Vet inte riktigt hur det går till (har en annan blogg sen 8 månader men jag vet ändå inte hur allt fungerar). Vill gärna ha kontakt med fler i min situation och jag gillar det du skriver! Trevlig helg!

  1. Takk det samme! Jo, det har seg visst sånn at dersom andre wordpressblogger linker til ett av mine innlegg, så kommer det opp som en kommentar på innlegget som jeg må godkjenne at det er en annen som linker til det innlegget. Nå ligger den track-backen i det innlegget du lenket til (om lovendringen i Danmark)

 4. Hei

  Takker for et langt og godt svar på mitt innlegg på Kvinneguidens forum. Er ikke så alt for ofte inne på slike forum, men av å til føler man for å ha kontakt med noen som kanskje forstår hva man går gjennom. Var mitt første forsøk på å skrive innlegg og er ikke helt sikker på hva jeg synes enda. Men noe godt kom det jo ut av det. Jeg ble tipset om bloggen din, og som jeg skriver i svaret der inne, så er det jo rene gullgruven for slike som meg som synes det er vanskelig å navigerere i dette havet av informasjon. Så tusen takk for at du deler alt dette med oss!

  1. Åh… det var godt du hadde sett den kommentaren. Jeg så at det så ut som at det var sjelden du var innom, så jeg ble redd du ikke leste hva jeg skrev. Jeg synes mange av kommentarene du fikk var forferdelig dårlige og hadde asbolutt ikke hold i virkeligheten i det hele tatt. Du må bare maile meg om det er noe du lurer på. Jeg svarer gjerne på alle spørsmål. Men jeg tenker det viktigste er at du kommer deg til en god gynekolog her i Norge som er positivt innstilt til det du gjør. Jeg er så heldig at jeg har funnet en som har offentlig avtale og med henvisning fra fastlegen blir det ikke så dyrt. Men det finnes mange privatpraktiserende gynekologer, som koster en del mer, men som kan hjelpe deg med alt du trenger hjelp til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.