Struttemage uke 30

I dag feirer jeg at jeg runder 30 uker. Tenk at det bare er ti uker igjen. Jeg kunne blitt litt stressa, for det er mye jeg gjerne skulle få gjort før den tid. Jeg VET at jeg snakket om at jeg ikke skulle stresse og at det som ikke er gjort er helt greit, men plutselig er det så mye jeg kunne tenke meg å få gjort i huset allikevel. Så det er det jeg driver med om dagen. Jeg og lillegull skal få det så fint her. Jeg tenker at alt jeg har gjort før hun kommer, gir meg bedre tid sammen med henne senere. Og DET er jo bra.

Her er struttemagen min.

IMG_5349

Klem fra Ønskemor

8 Replies to “Struttemage uke 30”

 1. Gratulerer med 30 uker passert! Og så fin mage 🙂 tenk, om bare litt over 2 måneder er babyen kanskje ute.

 2. Hei Katinka!
  Takk for koselig kommentar på blogen min! Har hatt en lang bloggpause, men nå er jeg i gang igjen:-)
  Det er sååååå flott å se deg gravid- det fortjener du etter alle disse år!
  Tenk, da er vi begge mødre- det virker uendelig lenge siden Notodden og vårt bekymringsløse liv der:-))
  Stor klem fra Anne

  1. Tusen takk Anne! Ja, det tok sin tid. Men den som venter på noe godt osv… Det er hyggelig at du er tilbake igjen på bloggen din. Veldig inspirerende blogg du har 🙂 Jeg får også lyst til å ta fine interiørbilder 🙂
   Ja, tiden på Notodden er veldig lenge siden. Mye har skjedd siden den gangen. Noen ganger savner jeg Notodden. Men for et år det året vårt var. Det er mye som skjedde da, som jeg IKKE ønsker å gjenoppleve.
   Klem til deg også!

  1. Det er så rart det med tid. På en måte, så synes jeg at jeg har vært gravid i en evighet og at det er leeeenge siden jeg gikk og var deppa og kvalm i begynnelsen av svangerskapet. Det virker nemlig så fjernt nå å ikke nyte det. På den annen side, så føler jeg at jeg sto med den positive testen i går og skjønner ikke helt hva som har skjedd i mellomtiden. Jeg regner med at det samme gjelder de to siste månedene. På en måte blir de sikkert laaaaange, på en annen måte, så vet jeg jo at jeg plutselig står der med snuppa i armene og lurer på hvordan dette skal gå 🙂 Alt til sin tid, jeg prøver å nyte her og nå så mye som mulig og kose meg med redebygging og planlegging for framtiden.

 3. Fine magen 🙂
  Tiden etter jul og frem til termin går fort – vet alt om det.
  Så jeg for raska på 😉 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.