Syklusdag 10 – nærmest blendahvit test.

Hm… jeg tester jo på denne personamonitoren på morgenurin hver dag nå og aldri har vel disse testene vært så lyse så sent i syklusen. Jeg synes dette begynner å minne om inseminasjon sent i denne uken. Det lover jo godt for at jeg kan få gjort meg skikkelig ferdig på jobben. Men jeg liker allikevel ikke at det blir så sent fordi dersom det ikke klaffer denne gangen, så vil jeg jo gjerne ta pergotime neste syklus og da vil gynekologen scanne meg på syklusdag 11. Dersom det blir sent nå er det STOR fare for at neste syklusdag 11 havner inn i gynekologens sommerferie… snakk om å ha uflaks. Da må jeg rett og slett høre om det er noen mulighet for å få for eksempel CFC til å scanne meg, så får jeg heller være noen ekstra dager i Danmark heller… Det blir MYE dyrere, både på grunn av opphold, og utgifter til CFC, men fader da… argh… nei, nå MÅ jeg satse på at det blir klaff denne gangen. Det MÅ gå med to insemineringer… det er jo ingenting galt med meg?

 

Dagens test og monitoren. Det står syklusdag 9 på monitoren fordi tanta kom litt utpå dagen og da er instruksjonen på Personamonitoren slik at syklusdag 1 blir dagen etter. Men jeg ER på syklusdag 10 i dag. Den lyste forøvrig grønt i går, og de er også litt sjeldent, så denne syklusen blir nok lenger. I dag lyste den rødt og det betyr at det nærmer seg.

 

Ønskemor

 

Edit: Bildet og teksten under er lagt til senere.

 

 

10 Replies to “Syklusdag 10 – nærmest blendahvit test.”

 1. Jeg hadde ofte svake streker til et par tre dager før EL – da ble testene nesten blendahvite – for sÅ å “smelle” til med en knallpositiv test! Får håpe testen er positiv når du ønsker det, så du kommer deg til Danmark denne uken:) Er cfc stengt i helgene?

 2. jajajaja det blir denne gangen!!!!!!!!!! prøv å ikke tenk på eventuelle problemer for neste gang før du har en negativ test i hånden! JEG HAR TROEN PÅ DENNE UKA:)

 3. Pergoberta: Det har aldri skjedd meg at personatestene har blitt svakere før de har slått til og jeg har brukt den siden 2003, så det tviler jeg på. Det vanlige er at den blir gradvis sterkere. Jeg aner ikke noenting om CFC sine åpningstider, men jeg trur de har stort sett åpent hver dag. Ja, når “En blir to” var til Danmark sist var jo hun på cfc lørdag og mandag. Jeg trur ikke det er noen fare for at jeg skal ha behov for å komme på cfc på en helgedag. Stork er åpent absolutt hver eneste dag hele året heldigvis.

 4. Hvis du bare skal ta pergotime og ikke en el-sprøyte så er ikke scanning så nødvendig 🙂 Lindenberg skrev sist til meg at jeg skulle ta dobbel pergokur og så komme ned ved positiv el-test. Jeg vil jo ta denne sprøyta også, noe de på CFC foretrekker, og da må scanning og måling av follikler til.
  Men nei, det er jo ingenting galt med deg – og ja, det skal gå denne gangen!! Bare tull å snakke om dette egentlig 😉
  CFC har forresten åpent hver dag hele uka, hele året 🙂

 5. Et ønske så stort: Nå har jeg jo også lyst til å ta eggløsningssprøyte jeg, når jeg først er igagn og tukler med hormoner.
  Men ja, det skal gå denne gangen… ferdig snakka 😀

 6. Pergoberta: Da fikk vi svar på det… cfc er åpent hver dag hele året 🙂 Da slipper jeg å bekymre meg dersom jeg skulle få behov for dem 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.