Testing, testing…

Eggløsningstest: Her er det fortsatt temmelig lyst, altså fortsatt negativ. Jeg prøvde foresten å ta bilde med instruksjonen i bakgrunnen, for å vise hva som står der… litt mislykket, men det står iallefall: “…Hvis man prøver å bli gravid, er det best å ha samleie etter 24 timer, men innen 48 timer.”  Dette er nok en indikasjon på at jeg har blitt inseminert for tidlig de forrige gangene. Jeg kommer jo mest sannsynlig til å få første positive eggløsningstest på en ettermiddag. Dersom jeg da skal ha en inseminasjon dagen etter det, så MÅ det jo være mest hensiktsmessig å ta den sent på dagen eller kvelden? Men det aller viktigste MÅ være å bli inseminert dagen etter det igjen. Jeg kan ikke skjønne annet. Dersom jeg tester positivt i morgen ettermiddag som jeg pleier, så tar jeg rett og slett sjansen på at jeg fint kan jobbe til elleve på onsdagsformiddag og så reise nedover etter det. Jeg kommer til å prøve å få inseminasjon på Storkklinik onsdagkveld og torsdagsformiddag. Det må jo bare bli blink. Da kan jeg rett og slett klare begge deler UTEN å være borte fra jobb. Hvis ikke, så må jeg være borte torsdagskvelden og fredagsformiddag. Jeg har ikke lyst til å være borte da, siden det er de to siste dagene mine på den arbeidsplassen, men må man, så må man. Jeg skal iallefall insemineres to ganger denne gangen.

 

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Testing, testing…”

  1. Vel, med din vinnerlykke den siste tiden kan jeg ikke forstå at det skulle gå annet enn bra denne gangen. 🙂

  2. Toppenavheia: ja, det blir vel egentlig fem da siden dette blir den fjerde og den femte gangen jeg prøver…. men uansett… det skal gå… det må 🙂 tusen takk 🙂

  3. Andreas: he he… det er vel det jeg er litt redd for… hell i spill, uhell i … ja, for meg blir jo liksom dette erstatning for kjærlighet til en mann… så jeg vet ikke… sånn sett skulle jeg helst ikke hatt hell på noen andre områder… dumt å sløse bort hellet. Det hadde holdt lenge med hell på prøvefronten for min del. MEN DET SKAL GÅ NÅ!!!!!!!!!!!!!

  4. de testene bruker jeg og. og jeg vil også insemineres to ganger denne gangen! jeg vil jeg vil få det til:) NÅÅ. synes ressoneringen din høres fornuftig ut!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.