Donor

En sterk opplevelse

Etter et tips fra min kjære leser “november” som venter et lite storkebarn i november har jeg sporet opp masse mer informasjon om donoren jeg har brukt så langt. Jeg kan ikke være 100% sikker på at det er han, for det står ikke noe donornummer. Men ellers stemmer alt, så jeg tror at det er han. Jeg gikk inn på europeanspermbank.no og har skjekket ut at Cryobank er forbundet med samme nettside. Straks jeg åpnet donorlisten, kjente jeg igjen “min” donor, som jeg på et vis har blitt litt glad i. Det var utrolig sterkt å høre intervjuet av han, se barnebildet av han og lese mer om han. Jeg fortalte om dette til Ønskebestemor og hun ble enda mer sikker på at dette var et godt valg av donor. Foreløpig er jeg nok mest komfortabel med å velge han og å velge åpen donor. Jeg er ikke sikker på hvor mye av denne informasjonen jeg nå har fått som jeg skal gi videre til barnet med en gang. Men heldigvis er det på engelsk, så jeg må oversette, og da kan jeg oversette det litt og litt etterhvert som tiden går. Jeg regnet også etter på hva det vil koste meg å lagre mer av samme donor, og det blir jo en kjempeutgift, men det minker utgiften ved senere insminasjoner, så jeg regner med en ekstrautgift på 30 000 etter at unnfangelsen er bekreftet til å oppbevare mer sperm i fire år, så kan jeg se om det blir lenger etterhvert. Men håper ikke jeg trenger det. Så nå er det iallefall endelig at jeg ikke får kjøpt noe campingvogn i år iallefall.

Dette var nok det lille som skulle til for at vektskåla skulle vippe ned på valg av åpen donor igjen. Inntil videre kjører jeg nok på. Dette var litt godt.13 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.