Merkelig døgnrytme, rettebunker, singelnett og klar for ny uke.

Åkæi… jeg skal innrømme det at å starte dagen klokken 02.00 er litt i særeste laget. Og jeg burde prøve å unngå det. Det er bare det at jeg er et utpreget a-menneske som jeg tidligere har snakket om, og hvis jeg har mye å gjøre, så orker jeg ikke å sette igang med det på kvelden, for da er jeg bare altfor sliten. Så jeg legger meg heller tidlig da, også står jeg opp litt tidligere for å få gjort litt om morgenen. Så da blir leggetidspunktet lett tidligere og tidligere, og stå-opp-tidspunktet ditto.

Å stå opp klokka to er ikke å stå opp før fuglen fiser vøtt…. mulig noen fugler enda holder koken da…..
(bildet er kjøpt på istockphoto.com)


I går la jeg meg klokka 21.00, og tenkte at jeg skulle sove mye lenger enn til to i natt. Men da jeg våknet halvto og ikke fikk sove igjen, så orket jeg ikke ligge lenger og vri meg. Jeg fikk heller stå opp og begynne å gjøre noe av alt det som kverner tankene mine (rettearbeid). Så nå har jeg brukt en time på å lese blogger, før jeg skriver dette innlegget, men etter det er det bare å ta fatt på rettebunken. Jeg frykter at jeg kommer til å bli trøtt veldig tidlig i kveld.

En annen oppgave jeg jobber litt med om dagen er at jeg har begynt å skrive neste innlegg til singelnett.no. Avtalen nå er at jeg skal levere et ukentlig innlegg (phu.. litt prestasjonsangst altså… håper jeg klarer å følge opp). Disse innleggene skal bli publisert fast på tirsdager. Så jeg har enda et døgn på meg for å finpusse på den. Den handler om dilemmaer rundt valg av donor denne gangen, siden det har vært et stort fokus for meg denne uken.

Dersom noen av dere har tips og ideer til hva innleggene mine skal handle om framover, så er jeg veldig takknemlig for tips. Jeg synes det er litt vanskelig å bestemme meg for hva som kan være interessant for leserne på singelnett.no å lese.

Jeg ønsker dere med dette en riktig god uke folkens! Måtte spirene sitte hos dere som går og venter på svar! 

10 Replies to “Merkelig døgnrytme, rettebunker, singelnett og klar for ny uke.”

  1. Kjedelig å ligge å vri seg ja. Her er det sjeldent jeg er førstemann våken. Men de få gangene jeg er det, som kan telles på 1 hånd iløpet av snart 3 år, er det deilig 🙂 Knerten er et utpreget A- menneske, hehe 🙂

  2. Solblom:Ja, slike knerter er ofte det. Hører om mange foreldre som synes det er deilig etterhvert som ungene blir eldre og begynner å sove litt lenger. Kan se for meg at den alenetiden om morgenen er god å ha innimellom ja. Håper at jeg fortsetter å stå opp så tidlig at min kommende (?) knert sover lenger enn meg.

  3. Nå har jeg vært igjennom min første rettebunke som lærerstudent, og jeg må vel si at jeg undervurderte hvor lang tid det egentlig tar. Men, det var faktisk mer interessant enn jeg trodde, og jeg fikk virkelig lyst til å løfte elevene enda ett hakk på karakterskalaen når jeg rettet det de hadde levert. Dessverre blir det opp til noen andre å gjøre det, for dette er siste uke i praksis.
    Sov godt hvis du allerede har lagt deg. Det blir spennende å lese det neste innlegget ditt på Singelnett.

  4. Ragnhild: Ja, huff…. de rettebunkene… jeg finner nok ikke like stor glede i de bunkene som deg. Mulig jeg har havnet på feil hylle i forhold til språkundervisning på u-trinn altså.
    Jepp… jeg er spent på mottakelsen på singelnett jeg også. Lykke til med resten av studiene… nyt tiden mens du kan… du blir tidsnok “kastet” ut i virkeligheten og “praksis-sjokket” som noen snakker om.

  5. Toppenavheia: Ja, huff, nå har jeg virkelig tullet det til… i dag sovnet jeg jo selvfølgelig rett etter jobb og sov til nå, våknet av at jeg plutselig kom på at hunden sto ute i kjettingen enda… Lurer på om jeg får sove igjen etter dette.

  6. Toppenavheia: Hunden min koser seg ute hun, og har alt hun trenger der, og litt å se på og det har vært deilig vær, så hun hadde det nok veldig fint. Hun hadde nok stått der den tiden uansett om jeg hadde vært våken eller ikke. Men ble ikke noen tur i dag da. Blir ikke det hver dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.