Neste innlegg til singelnett er skrevet og blir publisert i dag!

Jeg har fått tilbakemeldinger fra singelnett om at det forrige innlegget mitt har blitt godt lest, og jeg merker kanskje en liten oppgang i antal lesere selv på bloggen min. Jeg synes dette er kjempespennende. Jeg har også fått et par mail fra lesere som har spørsmål om prosessen og hvordan de skal gå fram. Jeg har prøvd å svare etter beste evne, men føler meg enda ikke utlært på området. Jeg kan iallefall komme med en del gode råd i prosessen og viser til Stork Klinikk og til CFC siden det er de jeg vet om. Men det finnes vel sikkert flere klinikker i Danmark som man kan bruke?


Dette er bildet som ble brukt som illustrasjonsfoto på singelnett til mitt forrige innlegg

Jeg er spent på responsen på dagens innlegg og gleder meg til å se det “på trykk”. Som jeg har skrevet her tidligere, så handler det om donorvalg og om dillemmaer i forhold til om man skal velge åpen eller anonym donor. Jeg har også redegjort for mitt valg og hvilke tanker og refleksjoner jeg har gjort meg. Jeg synes det er litt godt å skrive disse oppsummeringene av de viktigste sakene om meg på singelnett, for her på bloggen blir det så veldig mye informasjon som man må lese gjennom om man vil bli bedre kjent med meg. Det blir liksom noen mer ryddige oppsummeringer på singelnett. Og derfor lettere å sette seg inn i bloggen for eventuelt nye lesere. Trur jeg skal sette opp linker til innleggene mine her på bloggen til de som er interessert.

Jeg lurer på hva neste innlegg skal handle om. Er det noen som har tips? Det kan jo faktisk hende at jeg vet at jeg er gravid neste gang. Da er det vel ikke så mye å lure på, men hva om jeg ikke er det? Mest sannsynlig så er jeg vel ikke det, så jeg må tenke ut noe lurt. Jeg har vurdert å ta tak i diskusjonen om disse barna lider noen nød eller om de  har det bra. Vi som har lest forskninsrapporter på dette “vet” jo at de har det bra. Jeg kunne tenke meg å skrive et innlegg med fokus på det. Jeg har grublet lenge på et slikt innlegg med grundig research i bakgrunnen. Men det spørs om jeg må vente til påskeferien for å få jobbet skikkelig godt med det.2 Replies to “Neste innlegg til singelnett er skrevet og blir publisert i dag!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.