Nytt innlegg på singelnett.no er publisert!

Da er det neste artikkelen jeg har skrevet til singelnett.no publisert. Jeg er superfornøyd. Dette er jo skikkelig gøy det!

Hva synes dere om innlegget mitt?

Ønskemor

6 Replies to “Nytt innlegg på singelnett.no er publisert!”

  1. Først må jeg bare si: WOW du skriver utrolig gode innlegg! 🙂 Dette kan du og det virker som om du trives veldig godt med å skrive også! 🙂 Skikkelig imponert!
    Det er ingen tvil om at du har valgt riktig for deg selv (og selvfølgelig barnet) med den donoren. Du snakker jo om han så varmt. Ut fra det du forteller i artikkelen så tror jeg at du har forsont deg med at det er riktig. 🙂 Innlegget ditt kommer nok til å hjelpe andre som er i samme situasjon og som lurer på hvilken donortype de skal velge.
    Du er kjempeflink! Stå på!
    PS: Det blir utrolig spennende og se om spiren sitter! Krysser fingrene! 🙂

  2. Jakten på Lykkeliten: Tusen takk, ja, nesten så jeg lurer på om jeg har havnet på feil hylle når det gjelder yrke, iallefall sånn i forhold til trivsel. Men det er jo klart at alt en ikke driver med til vanlig kan virke spennende. Det er mulig jeg hadde hadde kjedet meg på et kontor allikevel. Tusen takk iallefall… det er nesten så jeg trur at det er best å spare fingerkryssingen til senere for jeg trur det er liten vits altså.

  3. Velskrevet! Jeg synes det er kjempeflott at du deler dine tanker og erfaringer rundt det å bli mor ved hjelp av donor, et tema som sannsynligvis kommer til å bli enda mer aktuelt i fremtiden (med tanke på hvor fremmed dette var for litt mer enn ti år siden). Go girl!! 😀

  4. Du skriver veldig bra, og dette var nok ett et fengende og interessant innlegg! Synes du har tatt en gjennomtenkt og klok avgjørelse i forhold til donor! Skjønner absolutt at dette ikke er noen lett avgjørelse, det er mange ting å ta hensyn til! Håper du har en fin dag 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.