Litt bloggtørke om dagen.

Det er veldig mye å gjøre på jobb for tiden, og endelig har jeg fått litt overskudd til å gjøre alt også. Det var i grevens tid. Jeg begynner virkelig å kjenne at det hjelper mye å ta jern. Nå skjønner jeg hvorfor jeg har vært så sliten i vinter. Jeg har jo ikke vært syk, men jeg har virkelig ikke kjent at jeg har vært noe særlig ovenpå heller. Men nå begynner kroppen å komme tilbake i gammel velkjent form. Det er deilig og jeg satser på at det er det som skal til for at alt skal klaffe bedre ved neste inseminasjon. Alle gode ting er jo tre heter det, og jeg har virkelig troa på at det er det.

Ja, jeg vet at jeg prater som om jeg ikke er gravid. Men det er virkelig ingenting som tilsier at jeg skulle være det, så det får heller komme som en veldig positiv overaskelse når den tid kommer. Men jeg skal innrømme at jeg tenker på at dagen for testing nærmer seg med stormskritt også. Og så fort tiden går når man har mye å gjøre. Jeg skal prøve å vente til mandag med å teste for ikke å svi av for mange tester. Trur det skal være lettere å klare å vente med å teste denne gangen her enn forrige iallefall.

Men uansett. I morgen roer ting seg litt ned før jeg sikkert må sitte en del med rettebunker i helgen også. Så jeg skal prøve å komme tilbake med et lenger innlegg i morgen og et par i helgen. Jeg har fått en kjempehyggelig award som jeg gleder meg til å takke for og jeg har en del engasjerte “politiske” innlegg på lur og underveis pluss litt annet “snadder”. Men altså idag er fokuset mitt på å få gjort unna en del annen jobb.

Håper dere har en god dag og at våren er kommet til dere også… her er det vel egentlig ikke helt vår, men det smelter og nærmer seg for hver dag som går. Det er så godt å kjenne at kroppen våkner opp samtidig med at våren nærmer seg.

Jeg skal innrømme at jeg gleder meg bittelitt til sommeren.7 Replies to “Litt bloggtørke om dagen.”

  1. Hei !
    Jeg leser flere blogger vedr. emnet om å dra til Danmark for å få barn. Jeg er singel og 34 år, så jeg har bestemt meg for IVF.
    Vel, det jeg skulle frem til er at din blogg slår meg som svært modent og reflektert. Du fremstår som trygg og stabil. Jeg håper det lykkes for deg så snart som mulig.

  2. Maja: tusen takk… det var veldig hyggelig sagt 🙂 Vi har jo masse til felles 🙂 Jeg håper det går bra for deg også. Jeg ble nysgjerrig på hvorfor du har bestemt deg for IVF, også lurer jeg på om det er mulig å få det godkjent uten at man har prøvd med inseminering først?

  3. Mailen lå visst nede.
    Jeg har valgt IVF for jeg føler det passer best inn i min tilværelse. Jeg er selv gynekolog så kan jo del om dette. Ingen av klinikkene jeg kontaktet sa nei til å få direkte på IVF. Men er jo et pris spm. også da…:-)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.