Det var godt med en liten bloggpause.

Nå kjente jeg at det var godt å fokusere litt mindre på bloggen noen dager og ha mer fokus på jobb og andre ting i livet, men nå er virkelig skrivekløa tilbake igjen. Det er godt.

I dag skal jeg jobbe! Ja, jeg vet det er lørdag, men jeg har en liten ekstrajobb som jeg har noen lørdager. Den skal jeg fortelle mer om i ettermiddag, for der holder jeg og noen barn på å lage noe spennende til påske. Det skal jeg fortelle mer om og vise bilder av det fine vi har laget.

Jeg har også forslag til noen gode blogger dere kan lese om dere ikke allerede følger dem og jeg har en liten teit hverdagsfortelling fra livet mitt… om “typisk meg”. Har litt mer på lur også, men vet ikke om jeg får det ferdig i helgen. Jeg skal jo tross alt gjøre litt annet også; Jeg skal i bursdag i morgen og jeg har store planer om å bli ferdig med rettebunkene mine til påske, så her blir det ikke noe latmannsliv.

Håper dere får en god dag alle sammen og hvis dere har like fint vær som jeg har her, er det jo bare å komme seg ut å nyte våren. Deilig! Jeg skal iallefall ut på en liten tur etter jobb i dag 🙂6 Replies to “Det var godt med en liten bloggpause.”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.