Ny bil!!!!!

Så fløy dagene igjen. Jeg prøver hele tiden å begrense planene mine slik at jeg får vært mest mulig hjemme. Jeg blir sliten når det er mye på agendaen. Det er mye styr å komme seg ut med alt pikkpakk… og barn.

Men selv om jeg prøver, så er jeg veldig dårlig på det. Noen turer ut MÅ vi jo ha, slik som rutinemessig ultralyd av hoftene til guttene (siden de er setefødt) og 6-ukers-kontroll på helsestasjonen. Også er det noen ting jeg har gapt over litt sånn tankeløst. Eller det vil si; hver og en ting har jeg stor glede av. Det er bare så lett at det blir noe hver dag. Og da blir dagene hjemme for å samle overskudd og rydde og holde styr i heimen i mindretall og da hoper det seg opp med ting jeg skulle ha gjort, så blir jeg sliten av tanken på alt jeg gjerne skulle gjort.

Den siste uken har blitt litt slik. Forrige onsdag var det ultralyd av hoftene til guttene (alt fint heldigvis) og dagen etter hadde jeg lenge planlagt en “bli-ny-dag” for meg selv. Mamma skulle passe guttene. Det var veldig deilig å få handlet litt til meg selv og den nye mammakroppen min som jeg ikke kjenner så godt enda (det er visst jeg som er større og ikke klærne som har krympet… jeg prøvde meg på den, men til ingen nytte). På lørdag var jeg på fest for første gang på veeeldig lenge. Jeg husker faktisk ikke sist jeg var på fest. Jeg tror det var sommeren som Storkfrøken var liten hos foreldrene mine. Nei, jeg var ute med kolleger før sommeren i fjor… ett år siden altså… ikke verst. Jeg koste meg glugg altså. Mamma passet barna. Så fant jeg ut at jeg hadde spart nok penger til å kjøpe meg bil og da gikk søndagen og mandagen til å se på biler. Tirsdagen kjøpte jeg bil og i går hentet jeg den. GLEDE!

Så selv om dagene har vært hektiske og jeg har blitt sliten og huset ser ut som et kaos, så har det kommet mye godt ut av det. Og ja, i går var jeg med guttene også på helsestasjonen på 6-ukerskontrol. Alt vel der også. Mammahjertet mitt eeeelsker å få skryt for jobben jeg gjør. De skulle bare visst hvor lettvint det er med disse guttene.

Guttene er mer og mer våkne, men sover enda ganske mye. Begge deler er jo fint synes jeg. Fint at de sover godt, og jeg synes det er fint å få litt mer kontakt med dem. Jeg begynner kanskje å ane litt om hvem de er. Men jeg gleder meg enormt til de neste årene og jeg får bli enda bedre kjent med dem. Sånn akkurat nå, nyter jeg bare livet her og nå.

I dag har jeg vært på min første kjøretur med alle barna i samme bil. Det har jeg ikke kunnet før. For bilen min har ikke hatt plass til tre bakovervendte seter. Nå har jeg plass til det og det er skikkelig god følelse å vite at jeg kan ta dem med alle sammen hvor jeg vil. Fram til nå, har jeg fått hjelp til pass av guttene mens jeg har hentet og levert storesøster i barnehagen for eksempel. Deilig å ikke være avhengig av det lenger.

Fin bil ja?

 

 

6 Replies to “Ny bil!!!!!”

    1. Ja, det var enormt deilig. Etter et langt liv med typisk “singelbil”, så går jeg gjennom en stoooor identitets-endring med typisk familiebil. Det er helt rart å se den store bilen og tenke at den er min. Nå kommer hunden hjem til oss neste uke, og i og med at jeg har fått kjøpt boligen min også, så er det igrunn bare mannen som mangler i bildet av kjernefamilien… ja, det skulle jo vært villa da. Men DET har jeg ikke penger eller interesse av akkurat nå. Jeg var så heldig å få igjen mye på skatten, så droppet jeg å ta ut ferie i permisjonen min så feriepengene ble ren bonus. Fikk solgt tilbake spermen jeg hadde reservert og en fikk del penger på forsikringa for alle dagene jeg hadde på sykehus. Også skal jeg jo få inn litt penger for salg av den gamle bilen. Så da slapp jeg å ta lån, men hadde råd til å fullfinansiere bilen. Deilig å slippe å betale renter på den altså.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.